Category Archives: Erotic photo Kongsberg

  Erotikske noveller sex i syden

  erotikske noveller sex i syden

  Jeg utforsket henne med tunga mi mens pusten til Celine ble tyngre og tyngre. Jeg så i øyekroken at Sebastian satt i stolen å runka og stønnet forsiktig mens han nøt det han så. Jeg stakk en finger inn i Celine, og det kom et herlig stønn. Gud så våt hun var, og for ei fantastisk fitte! Jeg har aldri sett han kommet seg så fort opp av en stol før i mitt liv, dette lå ann til å bli en fantastisk opplevelse. Jeg la meg ved siden av Celine mens vi kysset og Sebastian tok på oss begge.

  Han trengte inn i Celine mens jeg satte meg på skrevs over hodet hennes for at hun skulle slikke meg i mens. Du skulle sett øynene på Sebastian, de holdt på å dette ut. Jeg lo ertende tilbake og sa at han hadde ikke sett noe enda. Celine sleikte meg som en gudinne, og jeg var kåtere enn noen gang. Jeg overrasket både meg selv og kjæresten med å si noe sånt. Jeg ba han om å ta meg bakfra, slik at jeg kunne sleike Celine litt igjen. For en utrolig bra kropp hun hadde den jenta!

  Hun var slank og brun, hadde slikemyk hud, store bryster og et virkelig vakkert annsikt. Sebastian økte temoet stadig, noe som førte til at jeg øket tempoet når jeg sleikte Celine også. Vi var sprengkåte alle 3, og vi stønnet om hverandre. Celine reiste seg opp, og ba meg om å legge meg på rygg i steden. Det gjorde jeg, og Sebastian tok meg i misjonær.

  Celine begynte å ta og kysse på hele meg mens Sebastian pulte meg, fy fader så deilig! Hun ertet meg like mye som jeg hadde ertet henne tidligere, og til slutt begynte hun å stimulere klitorisen min. Jeg fingret så den våte fitta til Celine, og stønninga hennes tente meg enda mer. Jeg kjente at jeg var ikke langt unna orgasmen, så jeg ba dem begge om å stoppe, for dette måtte vi nyte. Celine satte seg på skrevs over Sebastian og begynte å ri han, mens jeg satt å nøt utsikten ei lita stund.

  Noe så vakkert hadde jeg aldri sett før. Ansiktsutrykkene hennes, munnen, brystene og håret. Jeg bare måtte ta på meg selv, jeg klarte ikke la være. Jeg satt meg til slik at han kunne sleike meg mens jeg kunne få ta på Celine samtidig.

  Nå ble det virkelig hett, og vi ble høylytte etterhvert. Jeg stimulerte klitorisen til Celine mens hun red Sebastian, som samtidig sleikte meg. Jeg nøt synet av Celine og Sebastian, det var virkelig deilig å se på. Celine stønnet høyere og høyere, mens Sebastian økte temoet på tunga si.

  Det gikk ikke lenge før vi alle 3 brøt ut i et eneste stort og langt stønn. Min kone begynte å sminke seg mer, parfymeduft hang oftere igjen etter henne, hun kjøpte seg nye klær.

  Før kjøpte hun klær billigst mulig, hadde ikke samvittighet til annet. Nå begynte hun å kle seg i lekre, korte skjørt som viste frem atletiske, flotte ben til alle som ville se. Sexlivet vårt tok seg opp også. Litt av den gamle villskapen kom tilbake. Det var tydeligvis på tide med en ny prat med Alex. Jeg bestilte alle artiklene hennes og leste dem grundig.

  Jeg brukte dem i oppgaven min og spurte henne om temaene hun tok opp i dem. Hun gav meg etterhvert veiledning på kveldstid. Du skulle jo gi beskjed dersom det nærmer seg hanky-panky!

  Min kone rettet opp ryggen: Han brenner virkelig for faget. Min kone var strålende oppmerksom og vennlig mot meg da hun returnerte. Turen hadde vært en faglig suksess. Hun hadde fått viktige kontakter og gode tilbakemeldinger. Jeg fulgte dine tips, skjenket henne skikkelig brisen, men ikke FOR brisen.

  Hun var nok litt ambivalent, vi kysset litt på en utekafe ved Spansketrappen. På vei til hotellet dro jeg henne inn i et avskjermet smug, vi råklinte, jeg ville ta henne der og da, men det gikk hun ikke med på. Vi hadde sex på hotellet, det var vidunderlig, du overdrev ikke når du fortalte om din kone: Det blir for personlig.

  Jeg frådet, hadde jeg ikke vært arkitekten bak dette kanskje? Skulle denne fyren snyte meg for selve hovedpremien? Jeg måtte komme meg ovenpå. Du ville kåte henne maksimalt opp. Jeg gjør jobben med alle midler, slapp av. Hun skal få mer spenning enn du noensinne har gitt henne, som du vel ønsket? Min kone begynte å jobbe mye på kontoret på kveldstid. Jeg ble mer og mer paranoid. Alex var lite kommunikativ, bare forsikret meg om at store tid var på gang.

  Jeg fulgte etter, hun gikk til jobben, jeg la meg meter bak. Hun gikk rett til kontoret. Alex ventet ved døren. De fniste som et forelsket tenåringspar, gikk inn på kontoret. Jeg listet meg bort til døren. Dempede stønn hørtes innenfra. Jeg tittet inn nøkkelhullet. Alex satt i sofaen, min kone var bøyd over ham, kysset ham intenst mens hun strøk han over bulen i jeansen. Han hadde begge hendene på puppene hennes, knadde dem, de hang ut av den oppknappede blusen. Han småbet og sugde på brystvortene.

  Min kone kneppet opp jeansen, lot pikken hans slippe fri. Den var ikke veldig lang, men svært tykk. Min kone klemte den hardt, melket den bestemt med lange tak. Alex stønnet, min kone senket seg mot staken, tok den i munnen mens hun klemte den hardt. Han dro av henne skjørtet, klemte baken hennes, løftet henne opp og la henne på rygg i sofaen og dro av henne trusene.

  Alex formelig kastet seg over henne og senket staken inn i henne. Han duvet og skjøv med kraftige tak mellom de melkehvite lårene. Jeg så den mørke italienerbaken hans skyve mot henne i kraftige jukk. Han brukte ikke kondom, den sleipingen. Han stønnet, trakk seg ut og lot sæden sprute mot magen og puppene til kona mi. Jeg skyndte meg hjem uten å se mer. Da kona mi kom hjem, var jeg raskt på henne. Vi hadde himmelsk sex, hun var klissvåt og vill.

  Det var det beste knullet jeg noensinne hadde hatt. Imidlertid ville hun ikke ha et stort antall orgasmer, nok med en, uvanlig nok.

  Jeg kommenterte det ikke. Alex var ikke overlykkelig da jeg fortalte at jeg hadde spionert på dem. Du er ikke invitert. Alex holdt altså det opprinnelig løftet, men jeg var bekymret.

  Ting var ute av kontroll. Jeg gjennomsøkte lommene til min kone. Det var et ekstra sett nøkler der. Jeg kopierte dem en ettermiddag og la dem tilbake på plass. En helg skulle min kone reise bort med en venninne som jeg ikke kjente noe særlig selv, Marthe.

  Jeg fulgte etter da hun dro. Hun tok en drosje. Den kjørte ned til sentrum. Marthe stod og ventet. De gav hverandre en klem og gikk så til en bygård. Min kone låste opp døren og de gikk inn. Jeg så på ringeklokkene: Jeg låste opp og gikk til 6. På en mørk dør med kikkhull stod navnet til Alex. Jeg så inn kikkhullet. Jeg hørte ingen lyder. Forsiktig låste jeg opp døren og snek meg inn. Dempet musikk strømmet ut fra en dør i enden av gangen.

  Døren hadde et smalt glassvindu asymmetrisk plassert. Gangen var mørk, det strømmet dempet lys fra vinduet, jeg tok sjansen på å titte inn.

  Min kone og Marthe satt i en sofa vendt mot døren, ingenting tydet på at de så meg. De hadde dempet lyset. En mørkhøret mann satt i en stol med ryggen mot meg, Alex. En ukjent mann satt i en annen stol. Dave var en diger neger. Jeg kjente ham igjen fra avisene. Han spilte på basketlaget i byen. Egentlig var han i toppdivisjonen i USA, men etter en skade brukte han den norske ligaen for gjenopptrening. Han måtte være over 2 meter høy.

  Jeg ventet mens de satt og pratet og drakk. Etter en stund satte Alex på noe klissete tallsmusikk: De begynte å danse, Marthe og Dave, min kone og Alex. De danset tett, kysset. Det så temmelig komisk ut da Dave og min kone danset. Hun nådde ham til brystkassen.

  Hun hadde høyhælte sko på, han tok av sine sko, de lo. Dave holdt en diger hånd på korsryggen til min kone. Hun hadde åpen rygg, en rygg som jeg må si er svært vakker, med v-form ned til den hjerteformede baken. De danset tett, Daves hånd gled umerkelig ned mot baken til min kone, min kone danset som før. Begge hendene til Dave la seg på rumpen til min kone, de var så svære at de formelig dekket den helt.

  Min kone danset med lukkede øyne, leppene gled såvidt opp, hun hadde en lett rødfarve i kinnene. Jeg tittet bort på Alex og Marthe. Marthe hadde en hånd mot en svulmende jeansfront. Hun klemte og kjælte. Alex hadde en hånd på baken hennes. Den andre klemte puppene hennes. Jeg stod som hypnotisert bak døren. Jeg var temmelig kåt selv, mens en del av meg skrek i protest. Dave klemte baken til min kone nå, lot en hånd følge rumpesprekken. Jeg så at hun pustet raskere, hun førte hånden mot en voksende bul i buksene til Dave.

  Hånden var forsvinnende liten mot negeren. Min kone så nesten litt skremt ut, men de andre smilte bare oppmunrende til henne. Hun satte seg midt på sengen. Marthe satt seg mot henne, kysset henne på munnen, lot de myke damehendene kjærtegne ryggen hennes. Dave og Alex satte seg på hver sin side av henne.

  De kneppet opp buksene, lot stakene komme ut. Jeg har hørt at negre har store staker, det stemte selvsagt. Daves pikk var tykk og lang, helt sortglinsende, med et lysere pikkhode. Den strittet stolt opp. De førte hver en av min kones hender til stakene sine. Fascinert så jeg hvordan min kones hvite, lille hånd ikke nådde rundt den digre negerpikken. Hun klemte til så mennene stønnet. Marthe kjælte med puppene hennes, løftet dem ut av BHen.

  Slikket dem og klemte dem. De la min kone ned på sengen Mennene dro av henne skjørtet og trusen. De satt på hver sin side av henne. Alex tok fram en flaske, massasjeolje, sprutet olje på lårene, på kjønnet, magen, puppene.

  Mennene knadde og klemte på hvert sitt lår. Marthe kysset henne, masserte puppene. Min kone glinset av oljen. Dave masserte henne på innsiden av låret, lot den digre hånden gli helt opp til kjønnet og ned igjen. Holdt hånden mor kjønnet hennes, lot fingertuppene gli langs kjønnsleppene, masserte klitoris. Min kone var nå lite villig til å ligge stille. Hun stønnet og vred seg. Negeren stakk et par fingertupper oppover kjønnet hennes, det glinset vått da han trakk dem ut igjen.

  De rullet henne over på magen. Begge kjælte med baken hennes, Dave masserte klitoris mens Alex lot en oljeglinsende hånd kjærtegne rumpesprekken. Han masserte rundt rumpehullet hennes, lot fingrene gli langs rumpesprekken. Stakk prøvende en finger inn. Marthe klemte puppene hennes. Dave lot fingrene gli inn i kjønnet hennes. Hun var blussende, vill og bestemt. Jeg vil ha den svarte, digre staken din for meg selv nå!

  Hun kommanderte Dave til å ligge på rygg. Marthe og Alex rettet lattermildt oppmerksomheten mot hverandre. Hun satte seg på Alex, kysset ham mens hun strakte hånden bak og grep staken hans. Hun løftet baken, lot pikkhodet gli fram og tilbake langs kjønnet. Hun senket seg prøvende, ynket seg litt og løftet seg opp. Pikken glinset av saftene hennes. Den var pulserende, sort og diger. Jeg stod og så min kones perfekte, melkehvite rumpe ri den lange negerpikken rytmisk og kraftfullt.

  Hun stønnet høyt hver gang hun senket seg helt ned. Hun snudde seg rundt og stakk baken i været. Det var et spesielt syn å se den digre negeren ta kona mi bakfra, han var trolig dobbelt så stor som henne.

  De digre hendene vekslet mellom å kna puppene hennes rytmisk og å klemme henne på hoftene. Hun var trolig på nippet av orgasme. Ansiktet var nesten dyrisk vilt og hun formelig blusset. Hun sto fremdeles på alle fire med rumpa i været. Hun la seg med ansiktet under kjønnet til min kone, dro henne ned mot seg, begynte å slikke og suge lett på klitoris. Alex snek seg inn bakfra, lot den stive italienerpikken sin pulsere mot korsryggen og rumpesprekken til min kone.

  Han tok olje på hendene, gned pikken med den så den glinset, lot pikken leke med rumpesprekken til min kone, opp mot korsryggen. I mellomtiden hadde Dave manøvrert fjeset ned til Marthes kjønn, han slikket henne og knadde puppene hennes. Det så ut til at han hadde en veltrent tunge også, for Marthe slet litt med å konsentrere seg om min kones klitoris.

  Alex ble stadig frekkere, lot pikken søke litt lenger ned, mot rumpehullet til kona mi. Så skjøv han staken sin prøvende inn, forsiktig. Min kone rykket til, anspent, men slappet av etter noen sekunder. Alex lot pikken gli lenger og lenger inn, mens Marthe slikket hardere og mer målbevisst. Det varte og varte, virket som en evighet med nytelse. Alex må ha blitt overstimulert av min kones orgasmesammentrekninger, for han trakk pikken ut og sprutet melkehvit sæd på rumpen og ryggen hennes.

  Marthe ålte seg bakover og konsentrerte seg om Daves hardtarbeidende tunge. Etter kort tid var det hennes tur til å rope ut i et kraftig klimaks. Først grep hun oljeflasken, sprutet ut olje på pikken til Dave og tok et fast tak i den med begge hender. Hun klemte hardt til, lot begge hender gli fast opp og ned på negerstaken som glinset av olje. Daves pikk svulmet opp igjen og ble knallhard, lang og tykk. Daves pikk var så svær at hun nøyde seg med å suge pikkhodet mens hun fortsatte å klemme og dra.

  Dave begynte å stønne, pikken svulmet opp til enorm størrelse. Hun stilte seg på alle fire, opp med rumpa og svai i ryggen. Dave stilte seg bak hennes løftede bakende, lot den svulmende svarte negerpikken gli inn i det lyserøde kjønnet. Han duvet og jukket, stønnet stadig kraftigere, lot de svære hendene ligge på hoftene hennes mens han klemte hoftene og rumpa hennes hardt. Dave støtte dypere og hardere mot rumpa hennes, dyrisk nå.

  Nå var han ikke styrbar lenger. Han presset seg helt inn i min kone med et grynt, jeg kunne se at det rykket i roten av staken hans, som var helt begravd i kjønnet hennes. Han presset hoftene hardt mot rumpa hennes, mens han brølte ut i orgasme.

  Jeg kunne se hvordan ballene og roten av stakens hans trakk seg rytmisk sammen. Det hadde aldri skjedd med oss at hun kunne komme bare ved å bli pult av staken min. Jeg følte sjalusien bruse. Jeg ville ikke se mer, jeg var fra meg av kåthet, men også bunnløst opprørt. Som jeg var inne på i starten, min kone er altså angivelig på ferie med Marthe. Jeg studerte DVDen nøye. Glemte jeg å si at kvinnen i filmen var min kone? Etter pulingen kom hun mot kameraet, så rett inn i linsen. Denne filmen er spilt inn i Roma, du ville vel likt å bli med hit, men som du kanskje forstår, har jeg det greit som jeg har det.

  Jeg bør vel takke deg, men vi er opptatte med andre ting her. Min beste sexnovelle kan du finne i denne tråden. Jeg hadde havnet på byen med gode venninner. Som vanlig dro vi til stam-utestedet og ble etterhevrt i full party-form.

  Litt full, fnisete og veldig seksuellt ladede. Det var utrolig mange flotte menn der. Vi danset masse og gjorde oss så deilige vi kunne for å gjøre inntrykk på alle mennene som stod rundt dansegulvet. Jeg kysset feler av venninnene der ute på dansegulvet.

  Først lett på munnen og så etterhvert med tunge. Det var deilig pirrende. Jeg kjente hvordan jeg tente på de kåte blikkene vi fikk og jentenes bryster mot mine. I utgangspunktet skulle vi dusje en og en. Men alle ble med på badet for å holde hverandre med selskap. Hege skulle dusje først. Da hun kledde av seg la jeg merke til en glattbarbert fitte med en stor klitoris og store fitelepper som stakk ut av resten av musa hennes. Jeg kjente hvordan det begynte å dunke inne i fitta mi av synet.

  Jeg hadde sett mye på jente-jenteporno på nettet og syntes fitter var fint. Hege krevet opp i badekaret stort hjørnekar og satte på hånddusjen. Hun begynte å såpe seg inn etter å ha justert vannet passe varmt. Marte og jeg skålte og satte oss nakne på kanten av den store baderomsinnredningen med vask.

  Hege dusjet henne med strålen på dusjen, brystene, maven, halsen og tilslutt fitta. Hun tok seg god tid med dusjen her. En hånd stillte litt på massasje-strålen og hun lot vannet treffe klitten til Marte i noen sekunder. Marte rykket til og lukket øynene i nytelse. Så tok Hege en god sprut barberskum i den ene hånden. Hun masserte det inn i området rundt og over fitteleppene til Marte. Forsiktig begynte Hege å barbere fitta til Marte. HUn tok seg god tid og masserte skummet godt inn.

  Litt brydd la jeg tommelen rett ovenfor klitten ti Marte og dro den lett oppover. Den var stiv og erigert. Marte Stønnet og akte seg enda litt lenger ut på kanten av badekaret. Hun var tydelig kåt nå. Pusten til Hege gikk tyngere og brystene hennes knoppet seg. Hun gjorde seg ferdig rundt fittehullet til Marte og sa "sånn, nå skal du få kjenne hvor deilig fitta blir".

  Hege brukte strålen mellom sine egne ben. HUn skøt underlivet frem og satte den harde strålen mot klitten sin. Hege satte seg på kne i badekaret og lot tunga gli ovr magen til Marte og ned mot den bankende fitta. Jeg ble sittende måpende og kår ved siden av. At det kunne være så opphissende å se ei jenta bli slikket. Mellom beina til Hege så jeg den deilige oppsvulmede store klitten og fitteleppene som hang ned rundt den.

  Den fikk meg til å tenke på en deilig liten pikk. Hun svarte på min berøring meg å spre beina enda mer, så jeg skulle komme til den deilige fitta hennes. Jeg begynte å gni hånda over klitten og leppene. Tok klitten hennes mellom tommel og pekefinger og runket den før jeg masserte hele fitta igjen med hånden.

  Jeg kjente klitten hennes vokse enda mer inne i munen. Den var stor og hard. Så tok hun mot til se og så Hege rett i øynene.. Hege lot seg ikke be to ganger. Marte satte seg på kanten med skrevende ben.

  Hege plasserte seg mellom dem o dro venusberget oppover så fitta hennes pekte rett mot Martes. Klitorisen hennes sto rett ut some erigert liten pikk. Fitteleppene var hovne og stove og omsluttet klitten hennes.

  Det begynte å rykke i kroppen til Hege. Dirty-praten til Marte dyttet henne over kanten til orgasme. Hun rykket til, skøt underlivet frem og knidde klitten i orgasmekramper mot klitten til Marte.

  Jeg var ikke tung å be. Satt meg ved siden av henne på kanten og lot henne ta på meg. Hun begynte å massere og slikke brystene mine. Samtidig lot hun hånden massere klitten min og fitteleppene. Det var sinnsykt deilig. Samtidig kjente jeg at jeg også ville knulles, med at jeg ville ha noe i fitta, noe større enn klitten til Hege. Hege gliste og skrevet ut av badekaret og bort i skapet. Hun fant fram en deilig dildo med kukhode i begge ender.

  Den var deilig tykk og ruglete. Marte ba meg stå. Hun satte seg mellom beina mine og fylte munnen sin med fitta mi. Hun sugde klitten og fitteleppene til det svartnet for meg. Tok kliten min i munnen og lot tunga massrer den ti den ble knallhard. Hege ba meg legge meg på en hådkle på gulvet.

  Heg la meg på ryggen og hun oppå meg. Jeg kjente klitten hennes mellom fitteleppene mine og lote henne få plass. Med rullened hofter knullet hun meg.

  Fitta mi brant mot klitten og fitteleppene hennes. Så kjente jeg noe trykke mot fittehullet. Det var Marte som hadde lurt hånda si mellom beina ¨våre og ville være med å knulle. Hun satte gummikuken mott hullet mitt og presset den inn.

  Forsiktig jukket hun den inn i meg og begynte å pule meg med den. Samtidig kjente jeg hvordan klitten til Hege hadde vokst seg stor igjen. Det var like før jeg kom. Pikken i fittehullet og klitten til Hege mot min drev meg mot mitt livs orgasme. Marte la seg ivrig med fitta mot min, sånn at den andre enden av kuken la seg mot fittehullet hennes. Tilslutt var vi begge fulle av pikk og lå fitte mot fitte på gulvet. Hege la seg på maven foran fittene våre og byttet på å suge og slikke klittene våre.

  Vi jukket mot hverandre. Kuken pumpet inn og ut av fittene. Tilslutt var orgasmen der. Akkurat i det Hege la den deilige tunga si over klitten min igjen kom orgasmen. Jeg hylte og ristet. Sjokkbølger av nytelse gikk igjennom kuken og inn i fitta til Marte. HUn trykket seg inntil min stive klitt og fikk orgasme hun også. Vi ristet og fniste av krampene. Det ble ikke siste gang vi hadde nachspiel alene bare vi tre. Jeg drøyer lenge utover dagen før jeg gjør noe med det. Nyter å kjenne hvor svulmende og våt musa mi er.

  Jeg bestemmer meg for å ta et bad. Setter på krana og lae det deilige, varme vannet fylle badekaret. Jeg legger begge beina opp på kanten av badekaret og lar strålen fra krana treffe fitta Jeg beveger underlivet rytmisk mot strålen. Kjenner den slikke toppen av klitten så den står opp som en topp, bankende hard og utrolig følsom.

  Jeg spenner musklene og løfter underlivet nærmere vannstrålen. Kjenner hvordan fitta strammer seg Jeg henter den og oljer den inn med massasjeolje. Gnir den over fitteleppene og klitten. Den er deilig ruglete og stor.

  Jeg klarer nesten ikke å vente, vil så gjerne knulle den. Jeg fester den på siden av badekaret og snur meg rundt på alle fire. Gnir meg imot den, lar den ruglete overflaten kjærtegne fittelepperk klitoris, rumpehull Jeg kjenner fitta er klar. Den har smakt den deilige kuken før. Jeg er plaskvåt og åpen. Jeg lar den gli ut av meg et sekund Knuller pikken få fort jeg klarer mens vannet kiler klitorisen min og fitteleppene som jukker og suger rundt kuken.

  Jeg kjenner orgasmen først nede i ryggen Kuken sitter som i en skrustikke inne i musa, jeg kramper og kjenner at jeg spruter fittesaft rundt kuken. Jeg fortsetter å knuller gummipikken mens sprutorgasmen smører den så den glir enda lettere. Etter å ha knullet den til krampene mine gir seg vasker jeg pikken godt.

  Etterpå såper jeg inn fitta og kjenner hvor åpen den er etter å ha knullet kjempekuken. Jeg kjenner meg klar for en omgang til etter å ha slappet av litt og bestemmer meg for å olje inn pikken på nytt. Denne gangen fester jeg den under krana og lar vannet treffe klitten mens jeg har musa full av deilig kuk. Vi var nyskjerrige på gutter og sex, men ingen oss hadde fått gleden av å oppleve et samleie enda.

  Jeg spurte hvordan det føltes å ha en gutt inne i seg og om det var vondt og flaut" På fem sekunder kjente jeg at jeg ble våt. Pusten min gikk tyngere og det kilte av kåtskap i klitorisen.

  Hun slikket øreflippet min og stønnet Hun pustet tungt og fortsatte jukkingen samtidig som hun spurte "synes du det er flaut om jeg fingerpuler deg? Hun lurte en hånd imellom fittene våre og begynte først å onanere seg selv. Jeg hørte smattelyder nede fra fitta hennes og oppfattet at hun var like plaskvåt som meg.

  Så la hun to fingre mot det dyvåte hullet mit. Tommelen hennes masserte klitten min som var full av fittesaft fra begge to. Samtidig smøg hun to fingre inn i musa mi. Hun kysset meg på munnen, klinte med en råskap som var det deiligste jeg har erfart. Samtidig kjente jeg finrene hennes jege fortere og fortere inn ut ut av meg. Hun konsentrerte tommelen på toppen av klitten min nå. Fingrene hennes jukket dypt inne i fitta I det jeg spente meg i orgasme kjente jeg klitten hennes bli steinhard mot det plaskvåte låret mitt.

  Kunne ikke røre meg.. Kunne ikke si noe.. Jeg hadde brukt unskyldningen igjen! Det er ikke til å tro.. Jeg hadde latet som om jeg sovna BARE for å slippe å ha sex med samboeren! Assa, ikke misforstå meg!

  Han pusha meg jo nesten ut av senga! Det er ikke noe sexy med det akkurat.. Han bevegde litt på seg.. Han strakte armen ned på brytset mitt.. Jeg begynte å svette.. Han nærmet seg med hånda..

  Han stakk den inni toppen og kjente på brystvorta mi! Herregud, han tenkte å ha sex med meg når jeg sov?! Jeg måtte gjøre noe.. Jeg begynte å bevege litt på meg.. Han spratt litt tilbake. Jeg hadde fått nok. Hvorfor skaffer du deg ikke ei hore vist du er så jævla kåt?!

  Alexander spratt bakover, og fikk et redd utrykk i fjeset.. Jeg reiste meg og reiv med meg veska når jeg gikk ut døra. Nå var det tydelig ikke noe å bry seg om. Han følgte ikke etter heller! Jeg lå på rygg foran peisen med Jonas over meg.. Vi var på hytta oppi fjellet.

  Det var kjempe deilig! Jeg kjente hvordan han dro ut og inn av meg.. Han la seg litt lengre ned og skulle slikke på fitta mi.. Jeg snudde meg og han trang seg på meg bakfra..

  Det var det beste EVER! Gud du er den beste elskeren noensinne! Jonas kysset henne lett på halsen og stakk hånda under magen hennes. Han tok tak i brystene hennes.. Han snudde meg og begynte å slikke.. Han stakk fingre inn overalt, men det gjorde meg ikke noe. Plutselig ble alt svart.. Så føltest det ut som om livet var over.. Det siste jeg såg var Jonas stå over meg med en blodig kniv..

  Han hadde stukket meg gjennom ryggen. Før var sex det værste ever.. Men nå var det det siste jeg gjorde før jeg døde..

  Hadde vært artig å fått noen tilbakemeldinger. Bra det, men litt for "snill", kanskje? Du kan gjerne droppe slike litt komiske betegnelser som "manndommen".

  Min kone begynte å sminke seg mer, parfymeduft hang oftere igjen etter henne, hun kjøpte seg nye klær. Før kjøpte hun klær billigst mulig, hadde ikke samvittighet til annet.

  Nå begynte hun å kle seg i lekre, korte skjørt som viste frem atletiske, flotte ben til alle som ville se.

  Sexlivet vårt tok seg opp også. Litt av den gamle villskapen kom tilbake. Det var tydeligvis på tide med en ny prat med Alex. Jeg bestilte alle artiklene hennes og leste dem grundig. Jeg brukte dem i oppgaven min og spurte henne om temaene hun tok opp i dem. Hun gav meg etterhvert veiledning på kveldstid.

  Du skulle jo gi beskjed dersom det nærmer seg hanky-panky! Min kone rettet opp ryggen: Han brenner virkelig for faget. Min kone var strålende oppmerksom og vennlig mot meg da hun returnerte.

  Turen hadde vært en faglig suksess. Hun hadde fått viktige kontakter og gode tilbakemeldinger. Jeg fulgte dine tips, skjenket henne skikkelig brisen, men ikke FOR brisen. Hun var nok litt ambivalent, vi kysset litt på en utekafe ved Spansketrappen.

  På vei til hotellet dro jeg henne inn i et avskjermet smug, vi råklinte, jeg ville ta henne der og da, men det gikk hun ikke med på. Vi hadde sex på hotellet, det var vidunderlig, du overdrev ikke når du fortalte om din kone: Det blir for personlig. Jeg frådet, hadde jeg ikke vært arkitekten bak dette kanskje?

  Skulle denne fyren snyte meg for selve hovedpremien? Jeg måtte komme meg ovenpå. Du ville kåte henne maksimalt opp. Jeg gjør jobben med alle midler, slapp av.

  Hun skal få mer spenning enn du noensinne har gitt henne, som du vel ønsket? Min kone begynte å jobbe mye på kontoret på kveldstid. Jeg ble mer og mer paranoid. Alex var lite kommunikativ, bare forsikret meg om at store tid var på gang. Jeg fulgte etter, hun gikk til jobben, jeg la meg meter bak.

  Hun gikk rett til kontoret. Alex ventet ved døren. De fniste som et forelsket tenåringspar, gikk inn på kontoret. Jeg listet meg bort til døren. Dempede stønn hørtes innenfra. Jeg tittet inn nøkkelhullet. Alex satt i sofaen, min kone var bøyd over ham, kysset ham intenst mens hun strøk han over bulen i jeansen. Han hadde begge hendene på puppene hennes, knadde dem, de hang ut av den oppknappede blusen. Han småbet og sugde på brystvortene. Min kone kneppet opp jeansen, lot pikken hans slippe fri.

  Den var ikke veldig lang, men svært tykk. Min kone klemte den hardt, melket den bestemt med lange tak. Alex stønnet, min kone senket seg mot staken, tok den i munnen mens hun klemte den hardt. Han dro av henne skjørtet, klemte baken hennes, løftet henne opp og la henne på rygg i sofaen og dro av henne trusene. Alex formelig kastet seg over henne og senket staken inn i henne.

  Han duvet og skjøv med kraftige tak mellom de melkehvite lårene. Jeg så den mørke italienerbaken hans skyve mot henne i kraftige jukk.

  Han brukte ikke kondom, den sleipingen. Han stønnet, trakk seg ut og lot sæden sprute mot magen og puppene til kona mi. Jeg skyndte meg hjem uten å se mer. Da kona mi kom hjem, var jeg raskt på henne. Vi hadde himmelsk sex, hun var klissvåt og vill. Det var det beste knullet jeg noensinne hadde hatt. Imidlertid ville hun ikke ha et stort antall orgasmer, nok med en, uvanlig nok.

  Jeg kommenterte det ikke. Alex var ikke overlykkelig da jeg fortalte at jeg hadde spionert på dem. Du er ikke invitert. Alex holdt altså det opprinnelig løftet, men jeg var bekymret. Ting var ute av kontroll. Jeg gjennomsøkte lommene til min kone. Det var et ekstra sett nøkler der. Jeg kopierte dem en ettermiddag og la dem tilbake på plass. En helg skulle min kone reise bort med en venninne som jeg ikke kjente noe særlig selv, Marthe. Jeg fulgte etter da hun dro. Hun tok en drosje.

  Den kjørte ned til sentrum. Marthe stod og ventet. De gav hverandre en klem og gikk så til en bygård. Min kone låste opp døren og de gikk inn. Jeg så på ringeklokkene: Jeg låste opp og gikk til 6. På en mørk dør med kikkhull stod navnet til Alex. Jeg så inn kikkhullet. Jeg hørte ingen lyder.

  Forsiktig låste jeg opp døren og snek meg inn. Dempet musikk strømmet ut fra en dør i enden av gangen. Døren hadde et smalt glassvindu asymmetrisk plassert.

  Gangen var mørk, det strømmet dempet lys fra vinduet, jeg tok sjansen på å titte inn. Min kone og Marthe satt i en sofa vendt mot døren, ingenting tydet på at de så meg. De hadde dempet lyset. En mørkhøret mann satt i en stol med ryggen mot meg, Alex. En ukjent mann satt i en annen stol. Dave var en diger neger. Jeg kjente ham igjen fra avisene.

  Han spilte på basketlaget i byen. Egentlig var han i toppdivisjonen i USA, men etter en skade brukte han den norske ligaen for gjenopptrening. Han måtte være over 2 meter høy. Jeg ventet mens de satt og pratet og drakk. Etter en stund satte Alex på noe klissete tallsmusikk: De begynte å danse, Marthe og Dave, min kone og Alex.

  De danset tett, kysset. Det så temmelig komisk ut da Dave og min kone danset. Hun nådde ham til brystkassen. Hun hadde høyhælte sko på, han tok av sine sko, de lo. Dave holdt en diger hånd på korsryggen til min kone. Hun hadde åpen rygg, en rygg som jeg må si er svært vakker, med v-form ned til den hjerteformede baken. De danset tett, Daves hånd gled umerkelig ned mot baken til min kone, min kone danset som før. Begge hendene til Dave la seg på rumpen til min kone, de var så svære at de formelig dekket den helt.

  Min kone danset med lukkede øyne, leppene gled såvidt opp, hun hadde en lett rødfarve i kinnene. Jeg tittet bort på Alex og Marthe. Marthe hadde en hånd mot en svulmende jeansfront. Hun klemte og kjælte. Alex hadde en hånd på baken hennes. Den andre klemte puppene hennes.

  Jeg stod som hypnotisert bak døren. Jeg var temmelig kåt selv, mens en del av meg skrek i protest. Dave klemte baken til min kone nå, lot en hånd følge rumpesprekken. Jeg så at hun pustet raskere, hun førte hånden mot en voksende bul i buksene til Dave. Hånden var forsvinnende liten mot negeren. Min kone så nesten litt skremt ut, men de andre smilte bare oppmunrende til henne.

  Hun satte seg midt på sengen. Marthe satt seg mot henne, kysset henne på munnen, lot de myke damehendene kjærtegne ryggen hennes. Dave og Alex satte seg på hver sin side av henne. De kneppet opp buksene, lot stakene komme ut. Jeg har hørt at negre har store staker, det stemte selvsagt. Daves pikk var tykk og lang, helt sortglinsende, med et lysere pikkhode.

  Den strittet stolt opp. De førte hver en av min kones hender til stakene sine. Fascinert så jeg hvordan min kones hvite, lille hånd ikke nådde rundt den digre negerpikken. Hun klemte til så mennene stønnet. Marthe kjælte med puppene hennes, løftet dem ut av BHen. Slikket dem og klemte dem. De la min kone ned på sengen Mennene dro av henne skjørtet og trusen.

  De satt på hver sin side av henne. Alex tok fram en flaske, massasjeolje, sprutet olje på lårene, på kjønnet, magen, puppene. Mennene knadde og klemte på hvert sitt lår. Marthe kysset henne, masserte puppene. Min kone glinset av oljen. Dave masserte henne på innsiden av låret, lot den digre hånden gli helt opp til kjønnet og ned igjen. Holdt hånden mor kjønnet hennes, lot fingertuppene gli langs kjønnsleppene, masserte klitoris.

  Min kone var nå lite villig til å ligge stille. Hun stønnet og vred seg. Negeren stakk et par fingertupper oppover kjønnet hennes, det glinset vått da han trakk dem ut igjen.

  De rullet henne over på magen. Begge kjælte med baken hennes, Dave masserte klitoris mens Alex lot en oljeglinsende hånd kjærtegne rumpesprekken. Han masserte rundt rumpehullet hennes, lot fingrene gli langs rumpesprekken. Stakk prøvende en finger inn. Marthe klemte puppene hennes.

  Dave lot fingrene gli inn i kjønnet hennes. Hun var blussende, vill og bestemt. Jeg vil ha den svarte, digre staken din for meg selv nå! Hun kommanderte Dave til å ligge på rygg. Marthe og Alex rettet lattermildt oppmerksomheten mot hverandre. Hun satte seg på Alex, kysset ham mens hun strakte hånden bak og grep staken hans. Hun løftet baken, lot pikkhodet gli fram og tilbake langs kjønnet.

  Hun senket seg prøvende, ynket seg litt og løftet seg opp. Pikken glinset av saftene hennes. Den var pulserende, sort og diger. Jeg stod og så min kones perfekte, melkehvite rumpe ri den lange negerpikken rytmisk og kraftfullt. Hun stønnet høyt hver gang hun senket seg helt ned. Hun snudde seg rundt og stakk baken i været. Det var et spesielt syn å se den digre negeren ta kona mi bakfra, han var trolig dobbelt så stor som henne.

  De digre hendene vekslet mellom å kna puppene hennes rytmisk og å klemme henne på hoftene. Hun var trolig på nippet av orgasme. Ansiktet var nesten dyrisk vilt og hun formelig blusset. Hun sto fremdeles på alle fire med rumpa i været.

  Hun la seg med ansiktet under kjønnet til min kone, dro henne ned mot seg, begynte å slikke og suge lett på klitoris. Alex snek seg inn bakfra, lot den stive italienerpikken sin pulsere mot korsryggen og rumpesprekken til min kone.

  Han tok olje på hendene, gned pikken med den så den glinset, lot pikken leke med rumpesprekken til min kone, opp mot korsryggen. I mellomtiden hadde Dave manøvrert fjeset ned til Marthes kjønn, han slikket henne og knadde puppene hennes.

  Det så ut til at han hadde en veltrent tunge også, for Marthe slet litt med å konsentrere seg om min kones klitoris. Alex ble stadig frekkere, lot pikken søke litt lenger ned, mot rumpehullet til kona mi.

  Så skjøv han staken sin prøvende inn, forsiktig. Min kone rykket til, anspent, men slappet av etter noen sekunder. Alex lot pikken gli lenger og lenger inn, mens Marthe slikket hardere og mer målbevisst. Det varte og varte, virket som en evighet med nytelse. Alex må ha blitt overstimulert av min kones orgasmesammentrekninger, for han trakk pikken ut og sprutet melkehvit sæd på rumpen og ryggen hennes.

  Marthe ålte seg bakover og konsentrerte seg om Daves hardtarbeidende tunge. Etter kort tid var det hennes tur til å rope ut i et kraftig klimaks. Først grep hun oljeflasken, sprutet ut olje på pikken til Dave og tok et fast tak i den med begge hender.

  Hun klemte hardt til, lot begge hender gli fast opp og ned på negerstaken som glinset av olje. Daves pikk svulmet opp igjen og ble knallhard, lang og tykk.

  Daves pikk var så svær at hun nøyde seg med å suge pikkhodet mens hun fortsatte å klemme og dra. Dave begynte å stønne, pikken svulmet opp til enorm størrelse. Hun stilte seg på alle fire, opp med rumpa og svai i ryggen. Dave stilte seg bak hennes løftede bakende, lot den svulmende svarte negerpikken gli inn i det lyserøde kjønnet.

  Han duvet og jukket, stønnet stadig kraftigere, lot de svære hendene ligge på hoftene hennes mens han klemte hoftene og rumpa hennes hardt.

  Dave støtte dypere og hardere mot rumpa hennes, dyrisk nå. Nå var han ikke styrbar lenger. Han presset seg helt inn i min kone med et grynt, jeg kunne se at det rykket i roten av staken hans, som var helt begravd i kjønnet hennes. Han presset hoftene hardt mot rumpa hennes, mens han brølte ut i orgasme. Jeg kunne se hvordan ballene og roten av stakens hans trakk seg rytmisk sammen. Det hadde aldri skjedd med oss at hun kunne komme bare ved å bli pult av staken min.

  Jeg følte sjalusien bruse. Jeg ville ikke se mer, jeg var fra meg av kåthet, men også bunnløst opprørt. Som jeg var inne på i starten, min kone er altså angivelig på ferie med Marthe. Jeg studerte DVDen nøye. Glemte jeg å si at kvinnen i filmen var min kone? Etter pulingen kom hun mot kameraet, så rett inn i linsen. Denne filmen er spilt inn i Roma, du ville vel likt å bli med hit, men som du kanskje forstår, har jeg det greit som jeg har det.

  Jeg bør vel takke deg, men vi er opptatte med andre ting her. Min beste sexnovelle kan du finne i denne tråden. Jeg hadde havnet på byen med gode venninner. Som vanlig dro vi til stam-utestedet og ble etterhevrt i full party-form. Litt full, fnisete og veldig seksuellt ladede. Det var utrolig mange flotte menn der. Vi danset masse og gjorde oss så deilige vi kunne for å gjøre inntrykk på alle mennene som stod rundt dansegulvet.

  Jeg kysset feler av venninnene der ute på dansegulvet. Først lett på munnen og så etterhvert med tunge. Det var deilig pirrende. Jeg kjente hvordan jeg tente på de kåte blikkene vi fikk og jentenes bryster mot mine.

  I utgangspunktet skulle vi dusje en og en. Men alle ble med på badet for å holde hverandre med selskap. Hege skulle dusje først. Da hun kledde av seg la jeg merke til en glattbarbert fitte med en stor klitoris og store fitelepper som stakk ut av resten av musa hennes.

  Jeg kjente hvordan det begynte å dunke inne i fitta mi av synet. Jeg hadde sett mye på jente-jenteporno på nettet og syntes fitter var fint. Hege krevet opp i badekaret stort hjørnekar og satte på hånddusjen.

  Hun begynte å såpe seg inn etter å ha justert vannet passe varmt. Marte og jeg skålte og satte oss nakne på kanten av den store baderomsinnredningen med vask. Hege dusjet henne med strålen på dusjen, brystene, maven, halsen og tilslutt fitta. Hun tok seg god tid med dusjen her. En hånd stillte litt på massasje-strålen og hun lot vannet treffe klitten til Marte i noen sekunder.

  Marte rykket til og lukket øynene i nytelse. Så tok Hege en god sprut barberskum i den ene hånden. Hun masserte det inn i området rundt og over fitteleppene til Marte. Forsiktig begynte Hege å barbere fitta til Marte. HUn tok seg god tid og masserte skummet godt inn. Litt brydd la jeg tommelen rett ovenfor klitten ti Marte og dro den lett oppover. Den var stiv og erigert. Marte Stønnet og akte seg enda litt lenger ut på kanten av badekaret. Hun var tydelig kåt nå. Pusten til Hege gikk tyngere og brystene hennes knoppet seg.

  Hun gjorde seg ferdig rundt fittehullet til Marte og sa "sånn, nå skal du få kjenne hvor deilig fitta blir". Hege brukte strålen mellom sine egne ben. HUn skøt underlivet frem og satte den harde strålen mot klitten sin.

  Hege satte seg på kne i badekaret og lot tunga gli ovr magen til Marte og ned mot den bankende fitta. Jeg ble sittende måpende og kår ved siden av. At det kunne være så opphissende å se ei jenta bli slikket. Mellom beina til Hege så jeg den deilige oppsvulmede store klitten og fitteleppene som hang ned rundt den. Den fikk meg til å tenke på en deilig liten pikk. Hun svarte på min berøring meg å spre beina enda mer, så jeg skulle komme til den deilige fitta hennes. Jeg begynte å gni hånda over klitten og leppene.

  Tok klitten hennes mellom tommel og pekefinger og runket den før jeg masserte hele fitta igjen med hånden. Jeg kjente klitten hennes vokse enda mer inne i munen. Den var stor og hard. Så tok hun mot til se og så Hege rett i øynene.. Hege lot seg ikke be to ganger. Marte satte seg på kanten med skrevende ben. Hege plasserte seg mellom dem o dro venusberget oppover så fitta hennes pekte rett mot Martes. Klitorisen hennes sto rett ut some erigert liten pikk. Fitteleppene var hovne og stove og omsluttet klitten hennes.

  Det begynte å rykke i kroppen til Hege. Dirty-praten til Marte dyttet henne over kanten til orgasme. Hun rykket til, skøt underlivet frem og knidde klitten i orgasmekramper mot klitten til Marte. Jeg var ikke tung å be. Selv er hun ikke spesielt veltrent, men er likevel normalt slank. Hverken for mye eller for lite. Og dagen i dag var en deilig forsmak. Liss studerer han forsiktig der hun ligger i vannskorpen.

  Plutselig ser han mot henne, og vinker. Liss setter seg opp med et rykk. I alle dager, hun ante ikke at han var klar over henne en gang! Liss puster lettet ut.

  Men nei, det er en absurd tanke. Men hun regner med at sommeren vil passere, uten deilig og vill sommersex, uten deilige, romantiske solnedganger, uten kos, uten omsorg, uten en mann. Liss kjenner en ilende kribling rase gjennom underlivet. Og den signaliserer ikke skuffelse akkurat. Blikket hans ser anerkjennende og lekent ut. Hva er det med henne egentlig? Det kan vel ikke skade? Kysset blir heftigere, og tungene finner hverandre, og leker hissig og ivrig.

  Hva i alle dager mener han med det? Men spenningen i hvert fiber tilsier at hun er med. Med sjelvende stemme svarer hun et hviskende ja, hun er med. Liss hopper av forskrekkelse. Kuken er stor, og svulmende, og helt tydelig tent og klar for dette eventyret. Hun smaker og suger og kuken glir inn og ut av munnen hennes i en jevn rytme. Celine rødmet, og takket sjenert ja. Vi gikk sammen bort til kjæresten min, og jeg introduserte han for Celine. Han snudde seg mot meg og ga meg et flørtende blikk, han skjønte hvor jeg ville med dette.

  Utrolig nok droppet han fotball praten fortere enn svint, og vi gikk utenfor for å finne en taxi. Jeg kunne uten problemer se at Sebastian var spreng kåt bare av tanken, noe som også gjorde meg kåt.

  Vi satte oss alle 3 bak i taxien, hvor jeg satt i midten. Jeg og Celine begynte å klå på hverandre og kysse litt smått, og jeg så i øynene til Sebastian at dette nøt han virkelig. Vi kom oss opp på hotellrommet, hvor det ikke tok lang tid før det var action.

  Jeg og Celine begynte å kline og ta på hverandre, mens Sebastian sa at han ville se på litt først. Vi kledde rolig av hverandre og nøt den spennende opplevelsen. Åh, så deilig og sensuelt det var å bli tatt på av en jente! Det pirret i hele kroppen, og jeg kjente tydelig at det banket nedentil.

  Jeg la meg oppå Celine og kysset henne forsiktig på halsen og nedover mot brystene. Brystvortene var stive, og Celine pustet tyngre og tyngre. Jeg beveget meg sakte men sikkert enda lenger nedover den deilige kroppen hennes, helt til jeg var kommet til kjønnet hennes.

  Jeg sleikte henne på innsiden av låret mens hun presset underlivet sitt opp mot meg som et hint i om at hun var klar. Jeg fortsatte å erte og små bite, og til slutt tok hun tak i håret mitt og flyttet tunga mi dit hun ville ha den. Ei så fin fitte har jeg aldri sett før, glattbarbert og stram. Jeg kunne også se at det glinset litt i vaginaen, og dette gjorde meg virkelig tent.

  Jeg sleikte forsiktig over klitoris, og da kom det et langt gledes stønn ut av henne. Jeg er sikker på at det var like godt for meg som for henne, for dette var virkelig opphissende!

  erotikske noveller sex i syden Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt. Ida smilte og nikket. Kuken er stor, og svulmende, og helt tydelig tent og klar for dette eventyret. Hånden til Ida føltes så varm, og Therese kjente en deilig følelse strømme igjennom kroppen. Already have an account? Stakkars nissefar som har så mye å gjøre nå før jul, da trenger han å gjøre sitt ritualet for at alt skal bli til et kjempestjerneskudd på selve juleaften!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *