Category Archives: Erotikk sex Fauske

  Slikke vagina slikke fitte

  slikke vagina slikke fitte

  Posted July 20, Fint om noen kunne fortelle sine erfaringer! Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Bjørnemor   Report post  ·  3. Vi smaker visst forskjellig Report post  ·  4. Report post  ·  5. Posted July 21, Report post  ·  6. NovaFlare   Report post  ·  7. Report post  ·  8.

  Ethereal   Report post  ·  9. Kjæresten min sa til meg at det smaker ganske lite. Report post  ·  Jeg har slikket MYE fitte i mitt liv, og digger det. FangeLiv   Lady Fantasy   49 1. Posted July 22, Finnes det virkelig voksne jenter som ikke vet hvordan de selv smaker?? Silmarill   Posted July 22, edited. Kommer vel ann på hvor rein den er det Urein el. Guest gjest-gutt   0 0. Posted July 24, Som sagt tidligere her.

  Renslighet er alfa og omega. Selvfølgelig vet jeg det, ville vært dumt å uttale seg ellers. Trodde ikke denne tråden handlet om hva jeg har gjort seksuelt?

  Så det er en viss sannhet i ordtaket, "Du er ikke homo, selv om du suger en kamerat": Jeg synes iallefall ikke man er homoseksuell selv om man leker litt rundt. Å være bi eller homo betyr at du kan elske et menneske av samme kjønn, jeg kunne nok aldri utviklet et kjærlighetsforhold til en jente.

  Men sex er godt, lek er godt.. Mulig det er andre regler for dere jenter. Hvis en gutt går rundt å suger pikk en gang iblant, selv om han har et seksuelt forhold med en jente, vil jeg i aller høyeste grad karaktrisere han som bifil. Noe annet ville være dumt. Er du ikke enig? Nei, jeg er ikke enig. Hvis han har hatt et kjærlighetsforhold til en gutt, eller kunne tenkt seg det er han bifil. Tror folk roter sammen noen begreper her. Jeg mener at bi-seksuell er det vi snakker om, at du er åpen for eller tenner på sex med samme kjønn, men ikke går videre til et kjærlighetsforhold.

  Det er vel heller spm hvem han tenner på. Selv om en mann lever med, og har et seksuelt forhold med en kvinne, og føler seg komfortabel med det, men likevel føler seg tiltrukket også av menn, så er han like forbasket bifil. Men det er greit.

  Du mener noe annet så.. Så slikke er rett og slett pyton og jeg kommer ikke til å gjøre det flere ganger. Det er kvalmt, avskyelig og jenter som forventer det får tro om igjen, jeg gjør det ikke!!

  Bare føler seg ren og fresh! Men 69 er nesten enda bedre, blir så utrolig opphisset av å suge han,og samtidig kunne nyte. Jeg liker rett og slett ikke å bli slikket.

  Har forsøkt flere ganger og fått orgasme, men orgasmen blir mye sterkere bedre om jeg blir penetrert. Har funnet ut at jeg tenner veldig på lemmet hans. Å bli slikket får meg til å føle meg passiv. Aner ikke hvorfor, skulle gjerne liket det for mannen min er skikkelig god.

  Men å klare å slappe av.. Ja det er nesten så sterkt at jeg får orgasme av det. Men å bli slikket i vagina kjeder meg. Som om tanken på mer, eller rett å slett bli penetrert ødlegger nytelsen av å bli slikket. Drømmen hadde vært å bli slikket på brystene av en mann, mens jeg ble tatt bakfra og holdt hardt rundt hoftene av partneren min. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

  Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Liker dere å bli slikket? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted September 6, Share this post Link to post Share on other sites. Posted September 8, Man kan ikke nyte munnsex hvis man samtidig skal konsentrere seg om å gjøre god munnsex for den andre   Nei, en av gangen, og deretter bytte på.

  Posted September 9, Posted September 10, Posted September 11, Synes ikke det så godt jeg. Posted September 12, Posted September 13, Posted September 14, Den er jeg helt enig i: Posted September 19,

  Slikke vagina slikke fitte -

  Akkurat som hos mannen er dette følsomt for berøring og kan være en uoppdaget erogen sone for henne. Status blogg Skyggevakten. Norsk tenårings porno massasjeinstitutt oslo hun er redd for "bakterier" fra munnen min. Sex and The Norrland Kurviga Katten slikke vagina slikke fitte runt i natten - följer du med? Du kan ikke få i deg noe som ikke er bra for deg og det er ikke mulig å bli gravid av munnsex. Jeg hadde jo lurt på hvordan det er for typen min nedi der. Om paret fortsetter med samleie og hun kjæler med klitoris selv, er det også mange kvinner som får flere orgasmer, sier Isachsen. Jeg er uenig med deg. Jeg er mer redd for pikken min en jeg er for tunga, derfor vil jeg sjekke om dama er fresh først. Som sagt tidligere. Del på Facebook 0.

  Min har det og jeg håper og tror at alle som ønsker å motta oralsex i det minste har anstendighet til å vite hva partneren kjører ansiktet nedi. Det er jeg helt enig med deg i, Nova.

  Kommer vel ann på hvor rein den er det. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

  Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  1. Posted July 20, Fint om noen kunne fortelle sine erfaringer! Share this post Link to post Share on other sites.

  Report post  ·  2. Bjørnemor   Report post  ·  3. Vi smaker visst forskjellig Report post  ·  4. Report post  ·  5. Posted July 21, Report post  ·  6.

  NovaFlare   Report post  ·  7. Report post  ·  8. Ethereal   Report post  ·  9. Kjæresten min sa til meg at det smaker ganske lite. Report post  ·  Jeg har slikket MYE fitte i mitt liv, og digger det. FangeLiv   Lady Fantasy   49 1. Posted July 22, Finnes det virkelig voksne jenter som ikke vet hvordan de selv smaker?? Silmarill   Posted July 22, edited. Kommer vel ann på hvor rein den er det Urein el.

  Guest gjest-gutt   0 0. Posted July 24, Det lukter cashew-nøtter uten salt. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account? Selvfølgelig vet jeg det, ville vært dumt å uttale seg ellers. Trodde ikke denne tråden handlet om hva jeg har gjort seksuelt?

  Så det er en viss sannhet i ordtaket, "Du er ikke homo, selv om du suger en kamerat": Jeg synes iallefall ikke man er homoseksuell selv om man leker litt rundt. Å være bi eller homo betyr at du kan elske et menneske av samme kjønn, jeg kunne nok aldri utviklet et kjærlighetsforhold til en jente. Men sex er godt, lek er godt.. Mulig det er andre regler for dere jenter. Hvis en gutt går rundt å suger pikk en gang iblant, selv om han har et seksuelt forhold med en jente, vil jeg i aller høyeste grad karaktrisere han som bifil.

  Noe annet ville være dumt. Er du ikke enig? Nei, jeg er ikke enig. Hvis han har hatt et kjærlighetsforhold til en gutt, eller kunne tenkt seg det er han bifil. Tror folk roter sammen noen begreper her. Jeg mener at bi-seksuell er det vi snakker om, at du er åpen for eller tenner på sex med samme kjønn, men ikke går videre til et kjærlighetsforhold. Det er vel heller spm hvem han tenner på. Selv om en mann lever med, og har et seksuelt forhold med en kvinne, og føler seg komfortabel med det, men likevel føler seg tiltrukket også av menn, så er han like forbasket bifil.

  Men det er greit. Du mener noe annet så.. Så slikke er rett og slett pyton og jeg kommer ikke til å gjøre det flere ganger. Det er kvalmt, avskyelig og jenter som forventer det får tro om igjen, jeg gjør det ikke!! Faktisk så suger jeg heller pikk Kennet - kongen på haugen: Hvis begge er nydusja så er min bestemte mening at dama mi sin mus smaker veldig godt! De saftene hun utsondrer smaker godt rett og slett og ikke noe er vel bedre enn at en er flink med tunga fingrene enn at dama blir søkkvåt og klar!

  At det smaker godt er bare ett pluss mener nå jeg da!!! Mvh Gibbs Klansmann og nøktern optimist. Skrevsylte er godt om man er sulten eller kåt. Noe av det beste med sexualakten er å slikke frem orgasmer til dama mi,det er så deilig at det napper litt i loffen bare jeg skriver om det Smaken er både deilig og opphissende, og med litt varierende posisjoner blir det fort en optimal opplevelse.

  Det smaker rett og slett sexy! Dersom kvinnen er en røyker derimot.. Jeg er mer redd for pikken min en jeg er for tunga, derfor vil jeg sjekke om dama er fresh først.

  Etterpå litt på innsiden av låret mens nesa lukter på utsiden av trusa, da lukter man om dama er renslig.

  slikke vagina slikke fitte

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *