Category Archives: Free erotikk Risør

  Gutte sex våt vagina

  gutte sex våt vagina

  Det er nå egentlig et luksus problem. Hun jeg er med nå sliter, og tørr som bare det selv om opphisset. Ikke noe stas det heller.

  For en normalt trang vagina med gode muskler har det ingenting å si på følsomheten at det er rikelig med naturlig glidemiddel hverken for gutten eller jenta! Det at du påstår dette skråsikkert viser bare hvor lite peiling du har Det finnes faktisk kvinner med trang vagina og god følsomhet, ja faktisk trangere vagina og sterkere følsomhet enn deg, som likevel kjenner mindre når de blir veldig våt.

  Mindre friksjon betyr faktisk mindre kontakt mellom to flater, og dermed nedsatt følelse Når jeg blir så våt at det virkelig renner, så blir det for mye smøring, og mannen min kjenner ikke noe og har vanskelig for å komme når han ikke får motstand på penisen Men guud så våt jeg kan bli, og det er ufattelig flaut.

  Har aldri lest om det her inne i hvertfall - her inne vinner jeg den " konkuransen " i følsomhet enkelt og lett høres det ut som ifølge div. G - punktet og klitoris er like følsomt hver gang uansett hvor vått det er De som sliter med følsomheten pga veldig våt vagina - kan umulig være så følsom som de påstår at de er.

  Ei heller så trange eller ha så bra muskler som de påstår selv. Og ikke legg skylda på alle våte kvinner for dette. Er deres problem , nemlig! Føler meg overhodet ikke ansvarlig for at en mann sliter med å komme Og det er som sagt bare " enkelte " menn som har slike problemer.

  I forhold til når jeg er mindre våt - da er det mindre godt også. Sansynligvis forde jeg er mindre kåt også da. Selv om det kanskje blir mer friksjon da - har det ingenting og si for min nytelse. Kanskje for mannen det føles bedre - men ikke for meg. Og da er man gjerne - drypp våt , når man er utrolig sterkt opphisset - er selvfølgelig sex alltid BEST! At du ikke er helt som andre damer? Det har vi jo skjønt for lenge siden Skjønner det er vanskelig, men vi må bare slutte og svare.

  Ja du WW, du fornekter deg ikke. Jeg må tenke på sangen fra "Annie, get your gun": Anything you can do, I can do better. I can do anything better than you. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

  Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Veldig våte jenter » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Guest Ketil   0 0. Report post  ·  1. Posted December 28, Hei Jeg er en mann i 30 årene, og har blitt veldig fasinert over hvor våt en jente kan bli. La meg først ta en opplevelse jeg aldri glemmer. Men med å dele dette med dere, lurer jeg også på: Jeg vet i hvert fall om èn jente.. Dette har nærmest blitt min fantasi etter at jeg opplevde det.

  Share this post Link to post Share on other sites. Guest Golden Girl   0 0. Report post  ·  2. Cowgirl22   5. Report post  ·  3. Guest jente 21   0 0. Report post  ·  4. Posted February 27, Guest womenwomen   0 0. Report post  ·  5. Guest Marlo   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. DaYdReAm   Report post  ·  8.

  Report post  ·  9. Antlers   Report post  ·  Guest Hansen   0 0. Var i sammen med ei slik for noen år siden. Guest fargeklatten   0 0. Guest jeg også   0 0. Selg gullmusa og kjøp deg en hjerne. Guest Gjest   0 0. Phaedra   Posted February 28, Tråden er ryddet for utenomsnakk. Guest yojo   0 0. Guest Eurodice   0 0. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

  Register a new account. Sign in Already have an account? Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg.

  Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Er jeg for våt og trang i senga? Side 1 av 2 1 2 Neste. Dette er med på å gjøre gutten enda kåtere. Hvis du plages med at sengtrekket for eksempel blir vått ofte kan dere legge et håndkle under rumpa, holder alt tørt og legger dama i en bedre stilling. Du burde derimot ikke tenke på at dere blir skitten når dere har sex, gjør ikke noe.

  UUuu se på meg, jeg er en signatur! Men jeg tror virkelig ikke du trenger å bekymre deg for det, gutter tar oftest det at jenta blir våt som ett kompliment Den andre problemstillingen din derimot har jeg opplevd, uansett hvor mange ganger jeg og typa har hatt sex må man alltids bruke litt krefter og tid på å gå den inn..

  Tror egentlig det er ganske normalt at man presser litt for å få den inn med en gang. Skal ikke mye til. Han har ikke sagt noe om det, men jeg funderer nå likevel.

  Plager meg at det blir utrolig vått etter meg. Skal jeg bare ha en hånduk under meg under akten? Når man skifter stilling og sånt? Det verste er vel egentlig når han avslutter akten og tar den ut. Da renner det formelig ut av meg. Er ikke så morsomt for å si det sånn. Ja, det er det. Har aldri opplevd at penis bare har "glid" rett inn Kan være hvis man har fødd fem unger på rappen.

  Jeg prøvde meg bare på noe som kalles humor. Helt enig det er bare mega digg gjør i alle fall meg kåtere. I want the scene to represent Our hatred of authority, Our fight against complacency. Du er nå en fullbefaren forumhore som oss andre Er alt for sent på natt til å tenke klart! Hurra hurra I know!! Og trangt er også deilig. Blir noen ganger våt av å bare tenke på persjoner. Lurte også på om det var normalt Practice doesn't make perfekt.

  gutte sex våt vagina Det rant av henne hele tiden. Som et første skritt vil jeg anbefale deg å bli mer kjent med din egen tenning og kåthet. I tillegg har jeg aldri fått en orgasme i løpet av min 3-årige sexerfaring. Sansynligvis forde jeg er mindre kåt også da. Det er ikke flaut å være jomfru.

  Av samme grunn som jenter vil ha store peniser, så vil de fleste gutter ha trange vaginaer. En gang var jeg med en jente hjem fra byen. Da vi lå under dynen kjente jeg med hånden at hun var veldig vid. Jeg kunne omtrent stikke hele hånden inn i henne uten at hun så ut til å reagere noe særlig, bare masse surkle og slafse lyder.

  Da ble jeg litt kvalm og gikk hjem, tenkte at hennes vagina ikke passet til pikken min! Sorry, men kan ikke si at det er en fordel for gutten at man kan holde på lenger fordi jenta er vid. Årsaken til at man kan holde på lenger er at penis rett og slett ikke blir stimulert i særlig stor grad. Motstand og friksjon er stikkord for at jenta og gutten skal få best mulig kjønnslig stimulering klitoris er en genial sak som kan kompensere for en "dårlig genital fit", men tar ikke den med i betraktningen nå.

  Å kunne holde igjen utløsningen er også en treningssak, noe som betyr at man etterhvert kan holde ut lenge med trange jenter også. Jenter kan alltids snakke om at de ikke kjente noe av tissen, og dermed skyve årsaken på mannen, men de bør heller tenke på hva de selv har mellom beina. Fitter har ikke en A4-størrelse. Enkelte er skapt til å romme megapikker, mens andre er faktisk tilpasset blyantpikker.

  Har hatt sex med ei som var særedeles vid kunne enkelt føre inn et par fingre i tilleg til pikken , og vil beskrive følelsen som å pule ei varm bøtte vann.

  Så lenge dama er vid og hverken kan knipe eller suge, så er det nok til at jeg ikke kan leve med en slik person. Kjedelig sex er en farlig faktor i et forhold. Nei, kjøp deg vaginakuler og knip i vei Du har absolutt ingenting å tape, men masse å vinne! Jeg er utdannet sykepleier og viderutdannet jordmor, og har sett mange kvinneunderliv. Kjønnsleppenes størrelse har absolutt ingenting med størrelsen på vagina å gjøre, så her har ditt utvalg vært for lite til å kunne gi noe god statistikk!

  You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? AnonymBruker, Yesterday at Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

  Sign in to follow this    Followers 0. Gutter- har en jentes "vidhet" noen betydning? Posted September 22, Problemet er bare at det tydeligvis er en populær greie å baksnakke små peniser,samt at dere jenter ikke har selvinnsikt. For har dere tenkt på dere selv der dere sitter og småfniser sammen med veninnene deres? I motsetning til "oss" som faktisk ikke kan gjøre noe med størrelsen, ja så har dere alle muligheter gjennom knipeøvelser.

  Når man har sex regelmessig i år etter år er det mange av dere som blir utrolig "slitne" og det er ikke bra. De fleste av dere som leser dette vil kanskje si: Det kan jo stemme,men det gjelder selvfølgelig ikke meg! Hehe, det er vel en vanlig reaksjon,men det kan faktisk hende dette gjelder nettopp deg,men du vil ikke eller har ikke tenkt på det.

  Men til info så er det greit med et par minutter med knip i uka. Haha, hadde en diskusjon om omtrent dette her en sen kveld. Helt enig; "låvedøra" er ikke bedre enn en liten "kamerat". Når man er 16 så angrer man på at dama er så hinsides trang, men når man blir 20 så klager vi på at dama er for vid. Min penis er større en gjennomsnittet Det er forskjeller på jenters kjønnsorgan også.

  Jepp - så enkelt er det jo. Grunnen til fokuset på mannens størrelse er jo selvsagt nok at den er så synlig og lett å bedømme. Hadde jenter hatt noen klart synlig vidde hadde fokuset vært like stort der og vi hadde hatt noe som het for "vagina-kompleks" Har flere ganger vært borti jenter som er mer enn normalt opptatt av guttas størrelse som tydelig nekter å godta helt at det skal gå på dem selv også - ikke bare gutta.

  Ikke helt komfortable med det, nei. Men enkelte ser seriøst ut til å få noe ut av å rakke ned på "små gutter" og mener det er greit fordi de liksom er så Som om du er en taper om du er dårlig utstyrt eller noe. Og det er virkelig frastøtende.

  Sannelig er jeg glad jeg ikke har liten pikk, det skal sies. Jeg tror lett jeg hadde slitt med dette med slike kvinnfolk gående rundt. Problemet er at det som gutt er vanskelig å formulere seg riktig om dette temaet så man ikke virker som en bitter småtass Det er ingen tvil om at det er viktig å vedlikeholde muskultauren der nede. Jeg får også fnatt av jenter som gnåler om størrelsen på penis uten at de bryr seg om sin egen kapasitet til å klemme til.

  Min erfaring er at orgasmene blir bedre og kommer lettere med aktiv bruk av skjedemuskulatur. Har ikke verdens største schlong, men har faktisk ikke vært borti vide vaginaer.

  Jeg liker best at damer er mellom så kanskje jeg berger: Er spent på om jenter svarer, eller jeg er spent på om jenter klarer å svare på dette på en ordentlig måte, og ikke bare lire av seg noe dumt, men kanskje ha selvinnsikt til å forstå at mange av de har en aldri så liten "jobb" å gjøre Det er jo litt pussig at ingen jenter svarer i denne tråden.

  Jeg har deltatt i en lignende tråd tidligere og det er et sårt tema, naturlig nok. Er det virkelig ingen jenter som vil ha et innspill her?

  Små mennesker, små mennesker, jeg vil ha, små mennesker rundt meeeeeg Men ja, på tide med likestilling her jenter! Nå er det slutt med klaging på småpikker og heller på tide at dere tenker på deres egne deler: Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri i mitt liv har tenkt over størrelsen på min vagina for jeg leste en artikkel for noen år siden. Intill da trodde jeg alle vaginaer var like store, for jeg har aldri hatt noe å sammenligne med. I motsetning til menn, sa er en jentes kjønnsorgan skjult og bortgjemt Personlig, så har jeg aldri baksnakket, "fnist" eller i det hele tatt vært opptatt av hvor stor eller liten en manns penis er, og dette har heller aldri vært et tema blandt jenter i min venneflokk.

  Det virker som om menn er mer opptatt av dette? Kanskje er det fordi menn snakker mer åpent om akkurat dette temaet enn jenter? Jeg har kun hatt en partner i mitt liv, og det er min kjæreste som jeg har vært sammen med i 3 år nå. Jeg vil tro at han har en ganske gjennomsnittlig penis, og størrelsen passer meg perfekt. Det som skjer er at luft som har blitt presset inn i vagina kommer ut igjen, og det kan lage lyd. Og hvis du er gutt: Knising er lov, men bare hvis jenta også gjør det. Hvis ikke, lat som du ikke hørte det i utgangspunktet.

  Begge kjønn synes ofte at jomfruer er sexy fordi mange liker tanken på å være noens første. Det er derfor ikke flaut å være jomfru — det viktigste er at du har sex når du selv føler deg klar for det. Det er nødvendigvis ikke så mange i omkretsen din som har hatt sex som du tror heller, for mange unge i dag lyver om at de har hatt det.

  Faktisk er gjennomsnittsalderen for seksuell debut drøyt 17 år for jenter, og snaut 18 for gutter. Hvis man ikke bruker kondom renner sæden ut av jenta etterpå. Dette må tørkes opp, og det er derfor lurt å ha papir eller lignende liggende i nærheten når man har sex. Med kondom blir all sæden liggende igjen i det, men det kan fort være andre væsker som må tørkes bort også.

  For eksempel blør de fleste jenter under debuten, og selv om det kan variere hvor mye, er papir nødvendig. Hos mange er det vanskelig å få det til de n første gangen e. Det kan det være flere grunner til; for eksempel kan jomfruhinna være så sterk at man ikke trenger gjennom i begynnelsen. I tillegg kan ereksjonssvikt grunnet prestasjonsangst være en grunn til at man ikke får det til.

  Dette er etter at du har kommet altså, og dere har hatt klær på dere eller vært i nærheten av det når dere hadde sex. Alle andre ganger er det flaut. Det er ofte sånn at jenter tennes saktere enn gutter. Forspill er derfor kjempeviktig, både for å gjøre jenta helt klar, men også for å gjøre opplevelsen bedre for begge. Etterpå er etterspill viktig — hit and runs er ukult.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *