Category Archives: Free erotikk Risør

  Paradise hotel 2018 sverige erotisk undertøy

  paradise hotel 2018 sverige erotisk undertøy

  Hvordan reagerer man egentlig i det øyeblikket man får vite at man skal være med i et av Norges mest populære realityprogram? Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl fra forrige sesong av Paradise Hotel skal i ukene fremover ta oss med på reisen til de nye deltakerne.

  Å være med i jubileumssesongen av Paradise Hotel er slettes ingen spøk. Kontrakter må signeres, kropper må brunes, kjoler må kjøpes og foreldre må informeres. Du har nå mulighet til å følge årets deltakere fra de får det glade budskap: Paradise Hotel 10 sesonger.

  Triana Iglesias åpner dørene til jubileumssesongen på Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen.

  Foruten noen Paradise-legender, sjekker en gjeng med gutter og jenter inn, og spillet settes i gang! Det er duket for en ny runde med allianser og brutte løfter, i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. Skal man spille spillet eller være trofast mot sin partner?

  Hva skjer når man losjerer fem tidligere Paradise Hotel-deltakere med drømmer, ambisjoner og sånn passe ordenssans sammen i et lite kollektiv midt i hovedstaden? Bli med på innsiden av Paradise-kollektivet og finn ut! Favorittparet Martine og Aleksander, yndlingssvensken Rebecca og hissigproppen Petter fra forrige sesong, har med seg Paradise-legenden Carl Aksel fra sesong åtte inn i en i utgangspunktet trivelig leilighet i Oslo.

  Her skal drømmer oppfylles, bristes og testes, og sammen skal de inspirere og backe hverandre for å nå sine mål. Programmet er ikke egnet for barn. Family Vacation 1 sesong. Melk er en dramady om to unge alenemødre som sammen prøver å få hverdagen til å gå opp. Hovedkarakterene er Ingri og Mathilde som tilfeldigvis møtes da de begge føder barn på samme dag på Ullevål sykehus. Det oppstår komplikasjoner når de nybakte mødrenes barn skal stelles og de begge tilsynelatende heter Johansen til etternavn.

  Forveskslingen blir fort oppdaget, og den brokete starten viser seg å være begynnelsen på et vakkert og morsomt vennskap som vi følger gjennom mammapermisjonen. Sesongen består av 20 Viafree-episoder. Aber Bergen 2 sesonger. Vi skal tilbake til Vestlandets hovedstad, byen vest for loven, og det turbulente advokatkontoret vi ble godt kjent med i fjor. I sesong to av Aber Bergen møter vi en konkurstruet bedrift som står overfor etiske og utradisjonelle problemstillinger for å overleve som advokatkontor.

  En av Erik Abers betrodde medarbeidere har over sommeren byttet beite, og jobber nå hos svigerfar og største rival, hvilket innebærer at det åpner seg et ledig kontor for nyansatte Nikolay Wallén Morten Holst. I denne nye S. Du får se utdrag fra kamper, fighterintervjuer og analyser fra ekspertene Anders Kvaal, Per Opsahl og gjester. Du skal få vite alt som er verdt å vite om det som blir kalt "verdens raskest voksende sport"!

  Showet går i dybden med de største navnene og leverer eksklusive intervjuer med norske og internasjonale kjendiser. Programmet er ikke egnet for personer under 18 år. Hvert år går tusenvis av nordmenn i fella til utspekulerte og grådige kjeltringer. I Svindeljegerne går vi rett i strupen og jakter gjerningspersonene. Med oss har vi Kjell-Ola Kleiven, partner og adm. Barndomskompisene Kleiven og Eikeland skal avsløre metodene skurkene bruker, og reiser land og strand rundt om i det ganske land og utland for å avdekke og forhindre svindel i ulike former.

  Hundepatruljen Oslo 2 sesonger. Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong.

  I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn.

  Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

  Paradise Hotel Danmark 2 sesonger. På Paradise Hotel blir det laget avtaler og sverget troskap, men hvem kan man egentlig stole på når man er omgitt av fristelser? Når Rikke åpner dørene til sesong 14 av Paradise Hotel Danmark står ti nye festglade single klare.

  Paradise Hotel Sverige 2 sesonger. En ny, het sesong av Paradise Hotel Sverige - fullspekket med enda mer kjærlighet, bråk og drama enn noensinne. Dawson's Creek 2 sesonger. Suksesserien Dawson's Creek handler om moderne tenåringer som vokser opp i en verden i stadig forandring.

  Serien fokuserer på forholdet mellom fire åringer og deres ungdomstid i kystbyen Capeside. Vennskapet mellom Dawson og guttejenta Joey står i sentrum av serien. Etter å ha vært bestevenner siden de var små, begynner ting å forandre seg når de kommer i puberteten og blir møtt med utfordringene ved å holde på vennskapet i en tid med fysisk, følelsesmessig og intellektuell modning.

  Melrose Place 7 sesonger. Melrose Place er endelig tilbake! Løgn, utroskap, tyveri, forførelse, bedrageri, forrederi, mord Reis tilbake til tallet og følg våre elskede TV-naboer gå gjennom intriger, kriser og kjærlighetsdramatikk. Tro det eller ei: Mer enn et tiår etter forrige sesong er komiserienes freidigste firspann tilbake!

  Når denne sammensveisede gjengen bivåner verdens under gang, blir det ikke fritt for skarpe replikker og vennlig munnhoggeri. Den ikoniske serien Dynastiet er tilbake på skjermen for å gi deg det beste fra tallets såpeopera. Følg feiden mellom de to steinrike familiene Carrington-klanen og Colby-klanen, og deres liv i sus og dus.

  Forbered deg på skjønnhet, glamour og masse catfights! I gode og onde dager 1 sesong. Serien foregår rundt familiene Horton og Brady, deres venner, naboer og omgangskrets. Her er det nok av både kjærlighet, sjalusi, intriger og dramatikk.

  De er moteverdenens regenter og de har skapt et dynasti der lidenskapen er drivkraften. I Glamour står makt, penger og suksess på spill, i byen der drømmer blir til virkelighet. De er mødre og karrierekvinner, og de lever et liv på forsiden av avisene.

  Mamma søker kjæreste 1 sesong. I "Ensam mamma söker" håper de tre single mødrene Jenny, Johanna og Beatrice å finne mannen i sitt liv. Gjennom én sommer med varme og spirende romanse skal mødrene date og lære å kjenne sine beundrere, før de til slutt må gjøre et valg. Én mann blir igjen og har vunnet morens hjerte. Wingman DK 1 sesong. I første sesong av Wingman Norge husker vi at Lord Audun dro på massevis av dater for å utvide sin horisont og forhåpentligvis finne den store kjærligheten.

  Nå er suksessprogrammet klar for sin første sesong i Danmark! Det er klart for at Paradise-kompisene Philip og Lenny skal ut på Wingman-eventyret. Etter at Lenny i mange år har lett etter kjærligheten har hans beste venn Philip bestemt seg for at nå skal han kompisen finne kjærligheten.

  Philip skal være hans Wingman, og gjennom programmene skal han prøve å finne den riktige jentene for Lenny. De er fire ulike karakterer med én felles drøm - å lykkes. Evig motorentusiast Asgeir Borgemoen har truffet enda flere nordmenn som deler hans lidenskap for kubikk, motorolje og hestekrefter. Kjøretøyene og prosjektene over sesongens 20 episoder varierer, men felles for de alle er lidenskapen for kjøreglede på land og vann.

  Min motorsport 2 sesonger. I Min motorsport følger vi forskjellige motorsportutøvere gjennom deres racingsesong. Sportene, målene og forutsetningene er forskjellige, men felles for dem alle er lidenskapen for sporten og miljøet de er i. Gjennom denne serien får vi ikke bare et innblikk i forskjellige motorsporter, men vi blir også bedre kjent med utøverne hjemme når de forbereder seg til kommende løp.

  Fast Lap 1 sesong. Bilentusiast og racerbilsåfør, Asgeir Borgemoen, tester forskjellige sportsbiler på bane i Mendig, Tyskland. Etter noen runder gir han nøkkelen videre til Christian Menzel, en profesjonell tysk racerbilsåfør, som tar bilen rundt banen for den ultimate fartstest.

  Garagen Gold 1 sesong. Det er mer enn 2,5 millioner registrerte biler i Norge, og flere av dem er sjeldent sett på veien. Vi tar en titt bak lukkede dører og møter lidenskapelige samlere som viser oss sine gullgarasjer. I programmet velger samlerne ut tre av sine favorittbiler: Sin første kjærlighet, sin største kjærlighet og sin sanne kjærlighet.

  Ved hjelp av gode historier og kjøreturer, får vi et innblikk i deres kjærlighet for bil. Luksusfellen feirer 10 år og programmet er mer aktuelt enn noensinne. Grunde og jeg kom ikke overens i starten, og jeg var derfor livredd for at det skulle bli kjempe kleint.

  Det ble en kjempe fin date, og Grunde og jeg gikk faktisk veldig godt overens. Det var mye av grunnen til at Martine valgte Grunde ovenfor Sunny. Jeg var kjempe full, og sa at jeg var skikkelig forelsket i han. Hele situasjonen var egentlig bare veldig klein. TAKK for at dere ikke tok med det. Vi fikk ingenting ut av det, utenom at begge var kjempe lei seg. Han er omsorgsfull, morsom og akkurat den typen jeg kunne falt for.

  Vet dere hva som har irritert meg skikkelig de siste ukene? Hva slags holdinger har du egentlig? Hvilket menneske er du? Ikke minst, du er en skikkelig egoist. Du kan holde kjeften din. Jeg er takknemlig for at jeg er frisk, har hatt en barndom uten krig, jeg har alltid kunne lagt meg mett og jeg har generelt hatt det veldig bra. Her om dagen fikk jeg kommentar fra en person som skulle leke psykolog i kommentarfeltet mitt.

  Nei, jeg har ikke konstant angst, men jeg har mine perioder. Angst kommer i mange varianter, og noen er tydeligere enn andre. Et lite tips, respekter andre og hold kjeft. Aleks spilte egentlig veldig bra. Han ga alle inntrykket av at han ikke var en trussel, men egentlig var han en stor trussel. Vi kalte han derfor for plaskepetter resten av oppholdet. Har PH forandret deg som person? Det er ingen tvil om at Paradise Hotel har forandret livet mitt, da det er utrolig mye som skjer for tiden.

  Ting utviklet seg etter vi kom hjem. Hva savner du mest med PH? Alle festene og alle folkene. Vi storkoste oss hver eneste dag. Jeg syntes hun var veldig pen. Jeg vil si at denne appen bidrar til en tryggere hverdag. Sees vi i kveld? Det skjedde etter finalen. Det ene klippet som ble vist klinte faktisk Morten og Andrea. Ville ikke du blitt lei? Jeg snakket nesten ikke til noen andre enn Morten og Andrea.

  Morten ble faktisk med meg hjem etter premierefesten, og etter det var det bare oss to. Hva synes du om Sunny? Likte du Morten i starten? Vi kom godt overens fra dag en, og begge sa at vi skulle redde hverandre om en av oss var i fare.

  Nei, vi kunne si akkurat hva vi ville: Jeg var helt i sjokk. Kunne du blitt sammen med Aleks? Hvem synes du spilte mest? Det ble bare ikke tatt med, haha. Likte du Martine Lunde fra starten? Hvilket minne ville du gjenoppleve fra PH? Hadde noen sex utenom Martine og Aleks? Nei, ikke som jeg vet om i alle fall: Nei, ikke en eneste krone. Det vi fikk var flybilletter, mat og opphold.

  Var det noen av deltakerne du ikke kom overens med? Det var uansett ikke noe jeg ble sur eller lei meg for, kanskje bare mer sjokkert. Hvilken uke likte du best? Nei, det gjorde jeg ikke. Hadde du sluppet kula om du hadde vunnet? Det var en utrolig morsom opplevelse, men det var nok med en gang.

  Jeg ble alt for full den gangen Kevin og jeg kranglet, da jeg i tillegg skulle ta opp masse greier med Morten. Vi var veldig heldig denne sesongen der alle var snille og gode mot hverandre. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde holdt ut 12 uker om jeg skulle hatt noen "uvenner" der inne. Uansett, over til poenget. Paradise Hotel skjer mest sannsynlig bare en gang.

  Kos deg, spis masse god mat, ha det morsomt og tenk at dette skjer kun en gang. Ta Morten S som et eksempel. Veldig hyggelig gutt, men jeg kan ikke akkurat si at jeg kjenner han. Dere kan tro jeg var skuffet da: Det var alt fra familie og ekser til norsk mat, haha. Det var egentlig en veldig koselig kveld, og jeg har mange filmer som jeg filmet mens vi snakket. Jeg tok meg selv i det akkurat i det jeg sa det, og jeg angret som bare det. Det var ikke et menneske som kunne irritere meg mer enn han, og motsatt haha.

  Noen hadde festet det ene benet til gresshoppen i vasken, og det satt derfor fast. Dere kan tro det ble litt av et kaos i det Andrea oppdaget at noe sugde blod fra henne. Det var veldig morsomt for oss som satt rundt da, haha. Vi alle var livredde disse ekle billene etter det. Nesten hver eneste gang i alle fall.

  Jeg har latet som ingenting. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. En dag langt frem i tid. Likte du Kevin bedre enn Morten i starten? Ja, det gjorde jeg. Det gikk overraskende bra. Det samholdet vi hadde da var virkelig en fint. Nei, det hadde jeg ikke. Fikk dere noen gang fri?

  Eneste "fri" vi fikk fra under lunsj og middag, for da ble vi ikke filmet. Nei, det ble vi ikke. Det var en liten stund da vi kom hjem at vi nesten ikke hadde kontakt. En venninne og jeg kjedet oss en kveld. Ja, Kevin og jeg hadde det i uke 4. Nei, det kunne jeg nok ikke. Hvilket rom likte du best av alle? Helt klart Alegria, som var mitt og Kevin sitt rom. Det er der jeg har de beste minnene fra.

  Det viktigste er at vi har det samme vennskapet i dag som vi hadde der inne. Krangelen Kevin og jeg hadde i uke 9 da jeg sjekket inn igjen.

  Kevin var min bestevenn, og all frustrasjon gikk utover han. Nei, det hadde jeg ikke: Jeg glemte kameraene til slutt. Jeg ble helt i sjokk. Henriette satt ved siden av meg, og jeg forventet jo som alle andre at han skulle ta henne inn igjen. Likevel var det en veldig vanskelig situasjon for meg, for jeg var veldig god venn med begge to. Likte du og Andrea egentlig Henriette? Ja, det var Henriette og Martine jeg gikk best overens med utenom Andrea. Andrea, Morten, Kevin og Martine L.

  Var det noen av jentene du ikke likte fra starten av? Hva synes du om Sunny og Morten S? Veldig hyggelige gutter det.

  Heldigvis sov jeg aldri der: Hvem klikka du best med fra starten? Hva fikk dere til middag? Morten var min number one der inne, og han er det fortsatt. Grunde sviktet Henriette og jeg sviktet Grunde. Det var utrolig morsomt. Hvordan ble dere vekt? All form for kommunikasjon skjedde over telefoner. Vekking, middag, lunsj og intervjuer. Det var likevel noen endringer jeg var livredd for. Er det ikke merkelig? Til og med den episoden der jeg hadde bursdag ble jeg nesten ikke tatt med.

  Den handler mer om alle andre enn meg, haha. Jeg har aldri spurt produksjonen om hvorfor jeg nesten ikke er med i programmet, men jeg tror likevel at jeg vet hvorfor. Jeg var utrolig sliten i det jeg kom hjem fra Mexico. Jeg ga derfor ingenting til produksjonen. Eller, jeg trodde jeg hadde flyttet mye helt til jeg fikk meg blogg. Heldigvis er flertallet av oss medmennesker, og jeg tror de aller fleste synes det er hyggelig med en ny venn.

  Kom deg ut Skal du bli kjent med nye mennesker kan du ikke oppholde deg inne i leiligheten din hele dagen. Hun trives best i selskap med menn, og er idealistisk. Hun forguder den hun er forelsket i og er meget sjalu. Hun er ofte en streng mor. Jeg vil heller ikke si at jeg er meget sjalu, for det er jeg ikke. Jeg trives heller ikke best i selskap med menn, heller tvert i mot. Det kan bare ikke handle om meg. Er det bare mitt stjernetegn som passer perfekt?

  Herregud for en gjeng vi var. Det eneste som ikke har endret seg er forholdet mitt til Andrea  og Kevin. Vi bare latet som vi gikk overens, selv om begge visste at vi var bitre fiender.

  Her var jeg skikkelig solbrent, haha! Hvem hadde egentlig trodd det? Litt romantisk, eller hva? Det som kanskje fascinerer meg mest med denne plassen er lyset. Hvorfor vet vi ikke, men det var likevel godt med en forandring.

  Vi hadde det faktisk utrolig morsomt sammen de dagene vi var alene. Han var den eneste som forsto meg, og motsatt. Jeg har lenge brydd meg om hva mennesker rundt meg har tenkt om meg. Jeg gikk faktisk ned i vekt, men jeg vet at veldig mange av de andre deltakerne gikk opp i vekt. Mer at vi fikk godteri hver dag, og at vi hadde fri tilgang til verdens beste sandwitcher.

  Har du hatt piercing i overleppa? Hvor er badedrakten fra? Den er fra Triana sin shop: Jeg bruker Sony A som dere kan finne her. Kjolen er Martine sin, og den er fra Kouture: Jeg godkjenner alle, med mindre de ikke handler om meg.

  Skriver noen stygge ting om de andre deltakerene godtar jeg de ikke. Hele situasjonen var egentlig bare veldig komisk, utrolig synd de ikke tok den med.

  Vi kan virkelig si at vi tapte med glans, og vi ser hvem som endte opp med ingen stemmer i en finale, haha. Karma is a bitch or what? Jeg skal absolutt tilbake igjen, for det er alt for mye jeg ikke fikk sett eller gjort. Neste gang skal jeg helt klart bo ved stranden, og ikke midt i sentrum.

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg er evig takknemlig for at dette eventyret snart er over. Jeg kjenner jeg er klar for noe nytt, en hverdag uten Paradise Hotel.

  Jeg tror virkelig ikke du som mor eller far unner barnet ditt dette senere i livet. Likevel synes jeg at han overreagerte veldig og sa ting om meg jeg absolutt ikke synes var greit. Poenget mitt var at Grunde hadde gjort akkurat det samme som meg, han hadde sviktet noen der inne. Jeg tror vi begge vet svaret. Jeg var utrolig lei meg, og jeg hatet situasjonen jeg plutselig sto i.

  Paradise hotel 2018 sverige erotisk undertøy -

  Det kan bare ikke handle om meg. En dag langt frem i tid. Alle festene og alle folkene. Nei, det var jeg ikke. Jeg skal snart reise bort i 3 uker. Legging, vekking, frokost, lunsj og middag. Alt handler om innstilling og tankegang. I Min motorsport følger vi forskjellige motorsportutøvere gjennom deres racingsesong.

  Jeg er takknemlig for at jeg er frisk, har hatt en barndom uten krig, jeg har alltid kunne lagt meg mett og jeg har generelt hatt det veldig bra. Her om dagen fikk jeg kommentar fra en person som skulle leke psykolog i kommentarfeltet mitt. Nei, jeg har ikke konstant angst, men jeg har mine perioder. Angst kommer i mange varianter, og noen er tydeligere enn andre. Et lite tips, respekter andre og hold kjeft. Aleks spilte egentlig veldig bra. Han ga alle inntrykket av at han ikke var en trussel, men egentlig var han en stor trussel.

  Vi kalte han derfor for plaskepetter resten av oppholdet. Har PH forandret deg som person? Det er ingen tvil om at Paradise Hotel har forandret livet mitt, da det er utrolig mye som skjer for tiden. Ting utviklet seg etter vi kom hjem. Hva savner du mest med PH? Alle festene og alle folkene. Vi storkoste oss hver eneste dag. Jeg syntes hun var veldig pen. Jeg vil si at denne appen bidrar til en tryggere hverdag. Sees vi i kveld? Det skjedde etter finalen.

  Det ene klippet som ble vist klinte faktisk Morten og Andrea. Ville ikke du blitt lei? Jeg snakket nesten ikke til noen andre enn Morten og Andrea. Morten ble faktisk med meg hjem etter premierefesten, og etter det var det bare oss to.

  Hva synes du om Sunny? Likte du Morten i starten? Vi kom godt overens fra dag en, og begge sa at vi skulle redde hverandre om en av oss var i fare. Nei, vi kunne si akkurat hva vi ville: Jeg var helt i sjokk. Kunne du blitt sammen med Aleks? Hvem synes du spilte mest? Det ble bare ikke tatt med, haha. Likte du Martine Lunde fra starten?

  Hvilket minne ville du gjenoppleve fra PH? Hadde noen sex utenom Martine og Aleks? Nei, ikke som jeg vet om i alle fall: Nei, ikke en eneste krone. Det vi fikk var flybilletter, mat og opphold. Var det noen av deltakerne du ikke kom overens med? Det var uansett ikke noe jeg ble sur eller lei meg for, kanskje bare mer sjokkert. Hvilken uke likte du best? Nei, det gjorde jeg ikke. Hadde du sluppet kula om du hadde vunnet?

  Det var en utrolig morsom opplevelse, men det var nok med en gang. Jeg ble alt for full den gangen Kevin og jeg kranglet, da jeg i tillegg skulle ta opp masse greier med Morten. Vi var veldig heldig denne sesongen der alle var snille og gode mot hverandre. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde holdt ut 12 uker om jeg skulle hatt noen "uvenner" der inne. Uansett, over til poenget. Paradise Hotel skjer mest sannsynlig bare en gang.

  Kos deg, spis masse god mat, ha det morsomt og tenk at dette skjer kun en gang. Ta Morten S som et eksempel. Veldig hyggelig gutt, men jeg kan ikke akkurat si at jeg kjenner han. Dere kan tro jeg var skuffet da: Det var alt fra familie og ekser til norsk mat, haha.

  Det var egentlig en veldig koselig kveld, og jeg har mange filmer som jeg filmet mens vi snakket. Jeg tok meg selv i det akkurat i det jeg sa det, og jeg angret som bare det. Det var ikke et menneske som kunne irritere meg mer enn han, og motsatt haha.

  Noen hadde festet det ene benet til gresshoppen i vasken, og det satt derfor fast. Dere kan tro det ble litt av et kaos i det Andrea oppdaget at noe sugde blod fra henne.

  Det var veldig morsomt for oss som satt rundt da, haha. Vi alle var livredde disse ekle billene etter det. Nesten hver eneste gang i alle fall.

  Jeg har latet som ingenting. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. En dag langt frem i tid. Likte du Kevin bedre enn Morten i starten? Ja, det gjorde jeg. Det gikk overraskende bra. Det samholdet vi hadde da var virkelig en fint. Nei, det hadde jeg ikke. Fikk dere noen gang fri? Eneste "fri" vi fikk fra under lunsj og middag, for da ble vi ikke filmet. Nei, det ble vi ikke. Det var en liten stund da vi kom hjem at vi nesten ikke hadde kontakt.

  En venninne og jeg kjedet oss en kveld. Ja, Kevin og jeg hadde det i uke 4. Nei, det kunne jeg nok ikke. Hvilket rom likte du best av alle? Helt klart Alegria, som var mitt og Kevin sitt rom. Det er der jeg har de beste minnene fra. Det viktigste er at vi har det samme vennskapet i dag som vi hadde der inne. Krangelen Kevin og jeg hadde i uke 9 da jeg sjekket inn igjen. Kevin var min bestevenn, og all frustrasjon gikk utover han. Nei, det hadde jeg ikke: Jeg glemte kameraene til slutt.

  Jeg ble helt i sjokk. Henriette satt ved siden av meg, og jeg forventet jo som alle andre at han skulle ta henne inn igjen. Likevel var det en veldig vanskelig situasjon for meg, for jeg var veldig god venn med begge to.

  Likte du og Andrea egentlig Henriette? Ja, det var Henriette og Martine jeg gikk best overens med utenom Andrea. Andrea, Morten, Kevin og Martine L. Var det noen av jentene du ikke likte fra starten av? Hva synes du om Sunny og Morten S? Veldig hyggelige gutter det. Heldigvis sov jeg aldri der: Hvem klikka du best med fra starten? Hva fikk dere til middag?

  Morten var min number one der inne, og han er det fortsatt. Grunde sviktet Henriette og jeg sviktet Grunde. Det var utrolig morsomt. Hvordan ble dere vekt? All form for kommunikasjon skjedde over telefoner. Vekking, middag, lunsj og intervjuer. Det var likevel noen endringer jeg var livredd for. Er det ikke merkelig? Til og med den episoden der jeg hadde bursdag ble jeg nesten ikke tatt med.

  Den handler mer om alle andre enn meg, haha. Jeg har aldri spurt produksjonen om hvorfor jeg nesten ikke er med i programmet, men jeg tror likevel at jeg vet hvorfor. Jeg var utrolig sliten i det jeg kom hjem fra Mexico. Jeg ga derfor ingenting til produksjonen. Eller, jeg trodde jeg hadde flyttet mye helt til jeg fikk meg blogg. Heldigvis er flertallet av oss medmennesker, og jeg tror de aller fleste synes det er hyggelig med en ny venn.

  Kom deg ut Skal du bli kjent med nye mennesker kan du ikke oppholde deg inne i leiligheten din hele dagen. Hun trives best i selskap med menn, og er idealistisk. Hun forguder den hun er forelsket i og er meget sjalu. Hun er ofte en streng mor. Jeg vil heller ikke si at jeg er meget sjalu, for det er jeg ikke.

  Jeg trives heller ikke best i selskap med menn, heller tvert i mot. Det kan bare ikke handle om meg. Er det bare mitt stjernetegn som passer perfekt? Herregud for en gjeng vi var. Det eneste som ikke har endret seg er forholdet mitt til Andrea  og Kevin. Vi bare latet som vi gikk overens, selv om begge visste at vi var bitre fiender. Her var jeg skikkelig solbrent, haha! Hvem hadde egentlig trodd det? Litt romantisk, eller hva? Det som kanskje fascinerer meg mest med denne plassen er lyset.

  Hvorfor vet vi ikke, men det var likevel godt med en forandring. Vi hadde det faktisk utrolig morsomt sammen de dagene vi var alene.

  Han var den eneste som forsto meg, og motsatt. Jeg har lenge brydd meg om hva mennesker rundt meg har tenkt om meg. Jeg gikk faktisk ned i vekt, men jeg vet at veldig mange av de andre deltakerne gikk opp i vekt. Mer at vi fikk godteri hver dag, og at vi hadde fri tilgang til verdens beste sandwitcher. Har du hatt piercing i overleppa? Hvor er badedrakten fra? Den er fra Triana sin shop: Jeg bruker Sony A som dere kan finne her.

  Kjolen er Martine sin, og den er fra Kouture: Jeg godkjenner alle, med mindre de ikke handler om meg. Skriver noen stygge ting om de andre deltakerene godtar jeg de ikke. Hele situasjonen var egentlig bare veldig komisk, utrolig synd de ikke tok den med.

  Vi kan virkelig si at vi tapte med glans, og vi ser hvem som endte opp med ingen stemmer i en finale, haha. Karma is a bitch or what? Jeg skal absolutt tilbake igjen, for det er alt for mye jeg ikke fikk sett eller gjort. Neste gang skal jeg helt klart bo ved stranden, og ikke midt i sentrum.

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg er evig takknemlig for at dette eventyret snart er over. Jeg kjenner jeg er klar for noe nytt, en hverdag uten Paradise Hotel. Jeg tror virkelig ikke du som mor eller far unner barnet ditt dette senere i livet. Likevel synes jeg at han overreagerte veldig og sa ting om meg jeg absolutt ikke synes var greit. Poenget mitt var at Grunde hadde gjort akkurat det samme som meg, han hadde sviktet noen der inne.

  Jeg tror vi begge vet svaret. Jeg var utrolig lei meg, og jeg hatet situasjonen jeg plutselig sto i. Grunde er en utrolig herlig gutt, og det gjorde alt vondt verre. Akkurat i det jeg kastet kula og Grunde forsto hva som hadde skjedd, sa jeg unnskyld. Mitt forrige innlegg har over kommentarer, og Instagram bildet mitt gikk fra 40 til nesten Jeg elsker mitt nye liv, det er ikke det.

  Han visste om forholdet til Morten og meg, samtidig som at Grunde og jeg alltid hadde spilt mot hverandre. Jeg husker enda reaksjonen min i det Grunde sa navnet mitt, jeg trodde virkelig ikke at det var sant. Ofrer Grunde eller jeg hverandre? Likevel synes jeg enkelte av dere drar den litt for langt. JA, det var absolutt ikke greit av meg og si det jeg sa. Da var vi "off" cam, det vil si at vi blir filmet men det er ikke materiale de kan bruke. Likevel er det absolutt ikke noe jeg bryr meg om, da dette skjedde for lenge siden.

  Vi blir vekt til faste tidspunkter hver eneste dag. Kan vi ringe hjem? Vi skal tilbake til Vestlandets hovedstad, byen vest for loven, og det turbulente advokatkontoret vi ble godt kjent med i fjor. I sesong to av Aber Bergen møter vi en konkurstruet bedrift som står overfor etiske og utradisjonelle problemstillinger for å overleve som advokatkontor. En av Erik Abers betrodde medarbeidere har over sommeren byttet beite, og jobber nå hos svigerfar og største rival, hvilket innebærer at det åpner seg et ledig kontor for nyansatte Nikolay Wallén Morten Holst.

  I denne nye S. Du får se utdrag fra kamper, fighterintervjuer og analyser fra ekspertene Anders Kvaal, Per Opsahl og gjester. Du skal få vite alt som er verdt å vite om det som blir kalt "verdens raskest voksende sport"!

  Showet går i dybden med de største navnene og leverer eksklusive intervjuer med norske og internasjonale kjendiser. Programmet er ikke egnet for personer under 18 år. Hvert år går tusenvis av nordmenn i fella til utspekulerte og grådige kjeltringer.

  I Svindeljegerne går vi rett i strupen og jakter gjerningspersonene. Med oss har vi Kjell-Ola Kleiven, partner og adm. Barndomskompisene Kleiven og Eikeland skal avsløre metodene skurkene bruker, og reiser land og strand rundt om i det ganske land og utland for å avdekke og forhindre svindel i ulike former. Hundepatruljen Oslo 2 sesonger. Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong.

  I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

  Paradise Hotel Danmark 2 sesonger. På Paradise Hotel blir det laget avtaler og sverget troskap, men hvem kan man egentlig stole på når man er omgitt av fristelser? Når Rikke åpner dørene til sesong 14 av Paradise Hotel Danmark står ti nye festglade single klare. Paradise Hotel Sverige 2 sesonger. En ny, het sesong av Paradise Hotel Sverige - fullspekket med enda mer kjærlighet, bråk og drama enn noensinne.

  Dawson's Creek 2 sesonger. Suksesserien Dawson's Creek handler om moderne tenåringer som vokser opp i en verden i stadig forandring. Serien fokuserer på forholdet mellom fire åringer og deres ungdomstid i kystbyen Capeside. Vennskapet mellom Dawson og guttejenta Joey står i sentrum av serien. Etter å ha vært bestevenner siden de var små, begynner ting å forandre seg når de kommer i puberteten og blir møtt med utfordringene ved å holde på vennskapet i en tid med fysisk, følelsesmessig og intellektuell modning.

  Melrose Place 7 sesonger. Melrose Place er endelig tilbake! Løgn, utroskap, tyveri, forførelse, bedrageri, forrederi, mord Reis tilbake til tallet og følg våre elskede TV-naboer gå gjennom intriger, kriser og kjærlighetsdramatikk. Tro det eller ei: Mer enn et tiår etter forrige sesong er komiserienes freidigste firspann tilbake! Når denne sammensveisede gjengen bivåner verdens under gang, blir det ikke fritt for skarpe replikker og vennlig munnhoggeri.

  Den ikoniske serien Dynastiet er tilbake på skjermen for å gi deg det beste fra tallets såpeopera. Følg feiden mellom de to steinrike familiene Carrington-klanen og Colby-klanen, og deres liv i sus og dus. Forbered deg på skjønnhet, glamour og masse catfights!

  I gode og onde dager 1 sesong. Serien foregår rundt familiene Horton og Brady, deres venner, naboer og omgangskrets. Her er det nok av både kjærlighet, sjalusi, intriger og dramatikk. De er moteverdenens regenter og de har skapt et dynasti der lidenskapen er drivkraften. I Glamour står makt, penger og suksess på spill, i byen der drømmer blir til virkelighet. De er mødre og karrierekvinner, og de lever et liv på forsiden av avisene.

  Mamma søker kjæreste 1 sesong. I "Ensam mamma söker" håper de tre single mødrene Jenny, Johanna og Beatrice å finne mannen i sitt liv. Gjennom én sommer med varme og spirende romanse skal mødrene date og lære å kjenne sine beundrere, før de til slutt må gjøre et valg. Én mann blir igjen og har vunnet morens hjerte. Wingman DK 1 sesong.

  I første sesong av Wingman Norge husker vi at Lord Audun dro på massevis av dater for å utvide sin horisont og forhåpentligvis finne den store kjærligheten. Nå er suksessprogrammet klar for sin første sesong i Danmark! Det er klart for at Paradise-kompisene Philip og Lenny skal ut på Wingman-eventyret.

  Etter at Lenny i mange år har lett etter kjærligheten har hans beste venn Philip bestemt seg for at nå skal han kompisen finne kjærligheten. Philip skal være hans Wingman, og gjennom programmene skal han prøve å finne den riktige jentene for Lenny.

  De er fire ulike karakterer med én felles drøm - å lykkes. Evig motorentusiast Asgeir Borgemoen har truffet enda flere nordmenn som deler hans lidenskap for kubikk, motorolje og hestekrefter. Kjøretøyene og prosjektene over sesongens 20 episoder varierer, men felles for de alle er lidenskapen for kjøreglede på land og vann. Min motorsport 2 sesonger. I Min motorsport følger vi forskjellige motorsportutøvere gjennom deres racingsesong.

  Sportene, målene og forutsetningene er forskjellige, men felles for dem alle er lidenskapen for sporten og miljøet de er i. Gjennom denne serien får vi ikke bare et innblikk i forskjellige motorsporter, men vi blir også bedre kjent med utøverne hjemme når de forbereder seg til kommende løp. Fast Lap 1 sesong. Bilentusiast og racerbilsåfør, Asgeir Borgemoen, tester forskjellige sportsbiler på bane i Mendig, Tyskland.

  Etter noen runder gir han nøkkelen videre til Christian Menzel, en profesjonell tysk racerbilsåfør, som tar bilen rundt banen for den ultimate fartstest. Garagen Gold 1 sesong. Det er mer enn 2,5 millioner registrerte biler i Norge, og flere av dem er sjeldent sett på veien.

  Vi tar en titt bak lukkede dører og møter lidenskapelige samlere som viser oss sine gullgarasjer. I programmet velger samlerne ut tre av sine favorittbiler: Sin første kjærlighet, sin største kjærlighet og sin sanne kjærlighet. Ved hjelp av gode historier og kjøreturer, får vi et innblikk i deres kjærlighet for bil. Luksusfellen feirer 10 år og programmet er mer aktuelt enn noensinne.

  Forbruksgjelden i Norge øker stadig og pengebruken er ute av kontroll for fler og fler. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er stadig et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Her tas det tak i de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Mens økonomene tar seg av dette, forsøker psykolog Cecilie og Robert.. Våre meglere Karianne Amlie og Hans Christian Espenes er tilbake for å hjelpe boligkjøpere med å finne det perfekte objektet - og ikke minst - vinne budrunden for dem.

  Noen vil flytte ut av storbyen, noen vil inn til byen og andre har krav som hage med plass til skaterampe, plass til flere barn, plass til drivhus og epletrær og lydtette vegger. Ingen oppgave er for stor eller vanskelig for Karianne og HC som gjør sitt ytterste for å sette boligdrømmen ut i llivet, og får boligkjøperne til å tenke nytt og ta noen sjanser. Ex on the Beach 4 sesonger. Åtte sexy single håper å finne kjærligheten på en paradisstrand. Men det er en hake, for drømmeferien ødelegges når ekskjærestene deres dukker opp, en etter en.

  Noen for å få hevn, andre for å få forholdet til å blusse opp igjen. Eventyrlig oppussing 3 sesonger. Eventyrlig oppussing er tilbake!

  Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg igjen med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt ansiktsløftning. Sammen med Ole Rosén-Lystrup, Jørgen Gundersen og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på strabasiøse turer med logistikk- og fraktutfordringer, soving i telt og begrensede sanitetsforhold. I åtte episoder har kvartetten levd tett, mens de har snekret, malt, beiset, ledd og kranglet - og skapt unike og kreative løsninger du neppe har sett på hytter tidligere.

  OSL 2 sesonger. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. Med andre ord, I OSL får vi et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass.

  Gå ikke glipp av. Phil Sesong 16 - Episode

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *