Category Archives: Novelle erotisk Drøbak

  Oslo swingers sex side

  oslo swingers sex side

  Jeg opplevde ikke VIP room som kleint egentlig. Jeg tror vi kommer til å dra tilbake en gang. Eg og kjæresten min er veldig trygge på kvarandre,me har det fantastisk og godt ,men er nysgjerrig på sex med andre.. Men swingersmiljøet  i Oslo har blitt mye mer kravstort til utsene kun  pene og tynne jenter som kommer inn. Haha var i parkgata eller parkveien for noen år siden.

  Så ut som privat leilighet å måtte ringe på. Var nesten ingen der da vi var der. Han som jobba der stod å viste frem pikken bak baren. Skal aldri dit igjen. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

  Sign in to follow this    Followers 3. Anonym bruker   posts. Posted August 28, Kan hvem som helst gå dit? Er det bare kleint? Share this post Link to post Share on other sites. Posted August 29, Har hatt planer flere ganger å dra på VIP, men har aldri kommet så langt. Jeg har hørt at de krever litt ift. Om du ønsker å ta turen, kan du jo maile dem. Hvis du lurer på noe annet så bare spør. Så da er vi ikke interessert i de andre. Leste at dette var ok? Tusen takk for svar alle sammen Skal ta med oss alle tips.

  Vi ønsker å gå dit pga vi vil at folk skal se på oss   Hi   Anonymous poster hash: Men hvorfor skal andre har lyst å se på dere? Fordi noen liker det? Ok, spurte bare fordi jeg lurte. Er selv ikke fristet til å se andre. Virkelig verdt det   Anonymous poster hash: Jeg og mannen var veldig aktive i swingersmiljøet i Oslo for en del årstiden.

  Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account? Min hadde heller aldri blitt med. Han er ikke så frigjort av seg. Så da drar jeg med venninner istedenfor.

  Nei det hadde han aldri tillatt så akkurat det kommer jeg ikke til å dele med han. Er flere mnd siden vi så hverandre sist så jeg trenger litt piff i ventetiden.

  Er det virkelig dyrere for èn mann, enn for et par?! Og du mener vel for kvinner, ikke 50, regner jeg med? Men hvorfor er det dyrere for en mann? Det ligger ved Bjølsen. Har varierende erfaring derfra, har vært både veldig gøy og småkleint. Fredager er det for alle. Sjekk ut hjemmesiden så får du et visst inntrykk. Det er påmelding på forhånd, og første gang du kommer kjøper du et prøvdmedlemskap som gir adgang tre kvelder.

  Det er ganske ryddige forhold der, og stort sett veldig trivelige og åpne folk du treffer der. Jeg trodde det skulle være mye mer skummelt første gang vi dro Jeg hadde faktisk tenkt til å dra på et slikt sted, men så fikk jeg vite at kollegaen min "henger" på disse stedene.. Han er tidenes ekleste, kvalmeste fyr, og jeg hadde besvimt om jeg hadde møtt han et slikt sted. Han er allerede uglesett på en vet ikke hvilken. Jeg synes det er rart at du ikke skjønner hvorfor prisingen er slik den er.

  Det er da rimelig innlysende? Takk for svar folkens er viproom jeg har planer om å dra på. Venninnen min er kjent der så hun har drillet meg på regler osv. Er spent samtidig som jeg gruer meg litt. Håper det blir bra. Og jeg skjønner deg veldig godt. Fordi at de single mannfolka ofte er grisete pervoer som ikke overholder reglene. Og fordi det allerede er mer enn nok menn som dukker opp på slike ting surprise , mens det på en måte "mangler" kvinner.

  Dessuten er det mer vanlig at et par ser etter en annen kvinne å ha trekant med enn en mann. Det var i grunnen ganske innlysende nå som du sier det Takk for seriøst svar. Jeg litt interessert i dette. Er single mann, så litt utfordring. Har venninner som kanskje blir med. Er det hyggelig, fint? You need to be a member in order to leave a comment.

  oslo swingers sex side Har en samboer som aldri er hjemme. Du verden, så mye glede og spenning jeg og min samboer har hatt med dette, vi er aldri så glad i hverandre, forelsket, som vi er den nærmeste tiden etter en trekant med en "hun" eller "han", eller et annet par. Følg husreglene og kos dere. Er flere mnd siden vi så hverandre sist så jeg trenger litt piff i ventetiden. Jeg ville bare påpeke at dette ikke har noe med begrepet Swingers å gjöre, altså den opprinnelige betydelsen!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *