Category Archives: Sexy meldinger Odda

  Dildo hvordan ha analsex

  dildo hvordan ha analsex

  Vi har snakket veldig mye fram og tilbake og har nå bestemt oss for at jeg skal bli pult. Vi er veldig forelsket og vil nå ha sex for å komme enda nærmere hverandre. Gjøre noe med kjærlighet. Vi er trygge på hverandre og har snakket mye om å ha sex og diverse. Men jeg er litt redd, jeg er jomfru å lurer derfor på åssen det er å få en penis inn i rumpa mi.

  Jeg har jo veldig lyst men jeg har noen spørsmål som jeg lurer på. Skal han bare presse penisen inn i rumpehullet mitt? Eller skal vi kanskje varme opp rumpehullet med dildo? Og åssen skal jeg være "ren" for han. Hva om det kommer avføring på kondomen hans. Det er jo ekkelt. Hvordan skal det være rent og hygenisk til han skal inn i meg? Skal jeg ta fingeren inn i rumpehullet med såpe og vaske det eller hva?

  Skal han også smøre glidemiddel inn i rumpa mi, eller skal vi ta det på kondomen hans? Er veldig spent, det kribler i magen min hver gang vi skal møtes. Så jeg og han er villige til å ha sex sammen. Vi er jo ganske trygge på hverandre. Så håper jeg får fort svar!

  Så flott at dere har funnet hverandre og er så forelsket!!! Og så fint at dere snakker så godt sammen og tar sånn vare på hverandre! Og spesielt viktig er det jo når dere ikke har hatt analsex tidligere, noen av dere at dere også søker litt råd om hvordan gjøre opplevelsen best mulig og minst mulig smertefull!

  Nå er det jo sånn at selv om man er homofil er det ikke selvsagt at man har analsex. Og er analsex vondt? Jeg mener det høres jo litt vondt ut, men det skal visstnok være deilig. Ikke spis noe etter du har vært på do. Du kan ta diarèpiller elns, slik at alt bare renner ut av deg.. Det er lurt å bruke kondom fordi det er bakterier der bake, og han kan få infeksjon. Bruk masse glidemiddel og start med 1 finger, så 2 og så fortsetter det til hullet er løsnet opp.

  Det er ganske variert på om det er godt eller ikke, men hvis jenta slapper og gutten ikke haster seg på så pleier det å bli godt for jenta. UUuu se på meg, jeg er en signatur!

  Hvorfor ikke bare spørre han? Det er ikke alltid man blir klok av skade, noen ganger blir man bare skada.

  Men til trådstarter, selvom dere begge er fri for diseases, så er det en stor del forskjell i bakteriefloraen baki der og til vanlig lissom.. Har ferie fra forumet! Lurer du på noe? Nysgjerring på hva jeg driver med? Beklager at jeg sier det.

  Men det der høres ubeskrivelig kvalmt ut. Men deilig er det, og ikke smaker det dritt heller når man har vasket seg. Det er selvsagt viktig at begge har lyst.

  Man skal ikke ha sex man ikke har lyst på. Er man rein så er man rein. Vi mannfolk har flere sensuelle punkter der bak en de fleste våger å innrømme selv ovenfor seg selv. Problemet mitt ligger mer med alt håret.

  Eg er ikke komfertabel at det skal rotes bak der i alt håret, nettopp pga alt håret. Barbere det bort har eg ikke prøvt enda dog, selv om eg barberer senior støtt og stadig Men uansett, til trådstarter På apoteket får man kjøpt små klyster som man kan ta som en ektra sikkerhet før man prøve analsex.

  Dette er små "poser" med ei veske som man spruter opp i endetarmen og som man deretter skal sørge for å holde inne så lenge som man klarer premie til de som klarer det lengst! Dette renser virkelig opp og sørger for at det ikke er noe dritt igjen. Microlax eller noe slikt heter det. Og deretter har man fått mange tips og råd allerede. Vet ikke om jeg er så gammel hvor gammel må man være for å være gammel egentlig? Du trenger faktisk ikke å svare på alt jeg sier.

  Jeg synes at slikking i rompa høres kvalmt ut. Det er min mening. Om du synes det er lite konstruktivt eller meningsløst, så ja, grei. Men det er enda mer meningsløst av det å svare slikt som du gjør. Ikke minst ekstremt irriterende. Det du poster som svar en mye mindre givende en ei mening som blir sagt. Jeg skal bidra til tråden. Ææææææsj, tunge i rumpen? Ellers kan det være fryktelig vondt for gutten..

  Var engang jeg var ganske beruset og før jeg viste ordet av det hadde jenta som satt oppå meg klart å stikke kuken i analen.. Jeg hadde så vondt at det er helt skummelt. Bruk glidemiddel og god tid.. Jeg vet ikke om dama jeg rota med var noe sado dame eller noe slikt ,men jeg nekter å tro at det kan ha vært godt for henne.

  Du er nok ikke alene om å finne dette meget opphissende og pirrende! Det er ikke akkurat vondt å bli slikket i rumpa av jenta heller, gir en spesiell følelse som er ekstra pirrende, sikkert fordi det egentlig er litt «tabu» for mange Svar på siterte innlegg       Tøm.

  Logg inn Trenger du en brukerkonto?

  : Dildo hvordan ha analsex

  Xnnx nakne romper Klyster er enkelt, du kan kjøpe det på apoteket og det virker ganske raskt. Hvis du spenner deg, kan det bli både vondt og vanskelig å få han inn. Det finnes ulike måter å gjøre seg ren på. Om du er avslappet så kommer du til å kjenne at det går lettere og det gjør knullet skjønnere og mer bekvemt og du slipper uønsket smerte eller ubehag. Jeg burde aldri ha latt han prøve, og dildo hvordan ha analsex burde heller ikke ha latt farris bad naken novelle sex gjøre det noe mer etter det. Men det viktigste er at leketøyet har en stopper i den ene enden, slik at det ikke forsvinner opp.
  Bilder av nakne jenter thai massasje akershus Norske damer bilder sex hamar
  Erotikknet slutwives Her en kveld gikk jeg tidlig og la meg da jeg var stuptrøtt, han kom etter et par timer etterpå. På denne måten demper man hverandre, eller holder hverandre nede, uten at det er meningen, men det blir ofte resultatet. Der finner dere trygghet og forståelse. Jeg burde aldri ha latt han prøve, og jeg burde heller ikke ha latt han gjøre det noe mer etter det. Når jeg har forsøkt hatt sex så pleier det å gjøre ekstremt vondt. Hvordan vaske seg på best mulig måte før "akten"? Hemoroider kan oppstå når man trykker for hard når man er på hva er swingers kåte norske damer.
  Dildo hvordan ha analsex 45
  Dildo hvordan ha analsex 544
  dildo hvordan ha analsex

  Dildo hvordan ha analsex -

  Hvorfor skal jeg ligge med en som bryr seg så lite om meg og mine grenser? Jeg har glemt passordet mitt. Jeg har to spørsmål:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *